Uporabno
56 ogledov

Laserliner predstavlja novo blagovno znamko 4K5

Laserliner Laserliner
Spoznajte novo blagovno znamko 4K5.

Laserliner predstavlja novo blagovno znamko 4K5

- 4K5 je nova blagovna znamka orodja podjetja Laserliner

- 3 kategorije izdelkov: Merjenje, rezanje, osvetljevanje

- Posebej robustna in pametna za zahtevno vsakodnevno uporabo na gradbišču in doma

Nova blagovna znamka orodij 4K5 strokovnjakov za merilno tehniko Laserlinerja se ponaša s prefinjeno opremo za zahtevno uporabo na gradbišču. Ponudba izdelkov v treh kategorijah: merjenje, rezanje in razsvetljava zajema vse, kar potrebujejo strokovnjaki, od preprostih rešitev do posebnih izdelkov.

"S 4K5 smo v ospredje postavili želje obrtnikov," pojasnjuje direktor podjetja Laserliner Martin Wonisch. "Orodje je zasnovano za uporabnike, ki se morajo na svoje orodje zanesti na terenu. Ta trditev se odraža tudi v vizualni komunikaciji, ki jo povzemamo pod sloganom 'Pripravljen za uporabo'."

Za največjo varnost in udobje je svetlobna tehnologija opremljena z izjemno visokim indeksom barvnega videza (CRI 85), ki zagotavlja obstojnost barv. Ta vrednost CRI zagotavlja naravno, belo svetlobo.

Delovne svetilke, gradbeni reflektorji & Co temeljijo na sodobnih vmesnikih, kot je USB-C, ki bo v prihodnosti standard v EU.

Da bi bilo delovanje na dolgih razdaljah še bolj priročno, so gradbeni reflektorji upravljani s pomočjo aplikacij za pametne telefone. Udobje in varnost imata pri vseh izdelkih 4K5 odločilno vlogo. To velja tudi za nože, ki so opremljeni z ohišji, ki jih je mogoče po želji nositi navpično in vodoravno na hlačah. Da pa puše ne bi ovirale pri sedenju, jih je mogoče pritrditi tudi prečno.

Vse izdelke iz serije 4K5 odlikujejo posebna ergonomija, občutek in izbira materialov. Trenutno je na voljo 120 izdelkov, vsako leto pa je dodanih od 20 do 30 novih izdelkov. "Pomembni so nam izdelki, ki delujejo dolgo časa in jih ni treba zamenjati. Z našega vidika je najpomembnejša kakovost," pravi Martin Wonisch.

Dodatne informacije: https://www.metalka-servis.si/katalog/597/4k5-better-equipment.

Z odlično opremo za orodje 4K5 so strokovnjaki na gradbišču vedno pripravljeni na akcijo.

Laserliner | Avtor: Laserliner Laserliner

Ponudba izdelkov v treh kategorijah: merjenje, rezanje in razsvetljava zajema vse, kar profesionalci potrebujejo, od preprostih rešitev do posebnih izdelkov.

Laserliner | Avtor: Laserliner Laserliner

O podjetju Laserliner

Laserliner je oddelek podjetja Umarex Nemčija. Blagovna znamka predstavlja sodobno merilno tehnologijo, za katero je značilna visoka kakovost pri vsakodnevni uporabi.

Podjetje Laserliner, ustanovljeno leta 1993, je razvilo prve cenovno dostopne laserske vodna merila v Evropi.

Razvoj rešitev za gradbišča na področju merjenja in testiranja je bil vedno v ospredju. Laserliner s svežimi inovacijami na novo interpretira klasične metode "merjenje, lociranje, niveliranje". Iz linije izdelkov za profesionalce so bile razvite nadaljnje linije za delo in prosti čas.