Uporabno
6567 ogledov

Lepe, močne, inteligentne, iznajdljive

Ženska Profimedia
Si tudi vi belite glavo z mislijo, kaj ji boste podarili za osmi marec, s čim boste presenetili mamo za materinski dan, kaj kupiti svoji izbranki za obletnico ali rojstni dan?

Ženske v Sloveniji so posebne, so lepe, močne, inteligentne, iznajdljive, delovne in ljubeče. Po podatkih Statističnega urada RS so ženske v Sloveniji tudi zadovoljne, saj so zadovojstvo z življenjem ocenile s povprečno oceno 7,3. Še bolj izstopa njihovo zadovoljstvo z osebnimi odnosi, ki so ga ocenile z oceno 8,6 ...

Številka ne preseneča, saj ženske v Sloveniji veliko svojega časa in energije vlagajo v zadovoljstvo svojih najdražjih. Največ jim pomeni sreča tistih, ki jih imajo najraje. Obenem so hvaležne in srečne, ko jim svojo naklonjenost in ljubezen izkazujejo nazaj. Zato izkoristite marec. Naj bo namenjen njim, potrudite se zanje in jim pričarajte nasmeh.

Bi jo želeli tudi vi razveseliti, razvajati in ji obenem pokazati, kako pomembna je v vašem življenju? Na prodajnih mestih Petrola boste ne glede na njen prefinjen, izbran, skromen ali adrenalinski značaj našli popolno darilo zanjo.

Na Petrolu najdete široko ponudbo daril z različnimi storitvami in artikli. Tu pridete do popolnega darila hitro, enostavno in priročno.

Nepozabno darilo

Bi ji radi podarli nekaj edinstvenega, kar ji bo ogrelo srce in ostalo trajno v spominu? Odgovor je lastna Petrolova blagovna znamka darilnih bonov Donum, ki obsegajo več kot 50 različnih ponudnikov in več kot 150 različnih ponudb.

Lahko izbirate med storitveno kategorijo, ki zajema razvajanja, kopanja, adrenalinske športe, večerje in podobno. Privoščite ji razvajanje v termah, slastno gurmansko večerjo, letenje v vetrovniku Logatec, Zip Line, manikuro, polet s padalom in še in še.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol
Lahko pa se odločite za enega izmed vrednostnih bonov, med katerimi so darilni boni Zlatarne Celje, Pikapolonice, DZS, Mladinske Knjige, Big Banga, Merkurja, L'Occitane in tako dalje. Več o darilnih bonih Donum in številnih darilih TUKAJ.

Nekaj novega in originalnega

Če se odločate za nekaj novega, za nekaj, kar ji bo vzelo sapo in se bo res počutila izjemno, potem je tu ponudba Selectbox, Selectcard in Supercard! Darilne in vrednostne kartice veljajo v svetu za vedno bolj priljubljeno darilo, saj z njimi podarimo svobodo izbire.

Ženska | Avtor: Profimedia Profimedia
SeletBox ponuja edinstvena adrenalinska doživetja, wellness tretmaje, gurmanska doživetja, luksuzne kratke počitnice in še mnogo drugega. Vi jim podarite darilo, same si pa izberejo enega od 2.200 doživetij!

SelectCard ponuja izbiro darilnih kartic, ki jih lahko vaša mami, žena, punca, prijateljica ali sestra uporabi kot plačilno sredstvo s predhodno naloženo vrednostjo. V naboru SelectCard so samo skrbno izbrane vrhunske znamke, kot denimo Sportina, Terme Krka, Thermana Laško, Terme Čatež, Zlatarna Celje, Mercator, Mimovrste, InterSport, L'Occitaine in tako naprej.

Da bo sporočilo še globje, izberite vrednostne in darilne kartice SuperCard, ki so na voljo v obliki zanimivih in tematskih voščilnic za vse priložnosti. Obenem so edine kartice, ki jih lahko kupite na spletu in jih koristite pri več kot sto partnerskih trgovinah.

Če se še vedno ne morete odločiti ...

Če se še vedno ne morete odločiti, kateri darilni bon ali kartico izbrati, je tu Petrol darilna kartica! Obdarjencu lahko podarite med 10 in 200 evri, ki pa jih lahko porabi po svojih željah. Mogoče jo je koristiti za nakup vseh artiklov in storitev na Petrolovih prodajnih mestih, lahko tudi za Fresh obrok, kavo na poti, avtopranje, vstopnice za koncert, gorivo, vplačilo lota in tako dalje.

Depresija | Avtor: Profimedia Profimedia

Z darilno kartico Petrol podarite brezgotovinsko plačevanje vseh storitev. V kolikor je obdarjenec tudi član Petrol kluba, mu podarite tudi Zlate točke v vrednosti, naloženi na kartico.

Za vse, ki ljubite tradicijo in klasiko, je na Petrolu tudi vedno bogata ponudba čokoladic in ostalih sladkih presenečenj. Pohvalijo se lahko tudi s pestro izbiro svežega cvetja, izbirate lahko med lončnicami ali rezanim cvetjem. Nakup darila na Petrolu je hiter in enostaven,  saj ponujajo številne možnosti za številne okuse in pričakovanja.