Uporabno
1250 ogledov

Letos podarite več kot zgolj darilo

L'Occitane
1/7
L'Occitane en Provence
Bliža se božič in z njim čas novoletnih daril. Letos svoje najdražje presenetite s prav posebnim darilom.

Premišljeno izbrana darila v sebi nosijo sporočilo, ki ga želimo predati družini in prijateljem. Naj bo letos to sporočilo dobrodelnost in predanost.

L'Occitanovo poslanstvo je deliti lepoto in dobro počutje. Toda lepota je veliko več kot to – lepota je nasmeh, sočutje, želja podariti in deliti. Pri tem francoskem ponudniku naravne kozmetike se zato vse vrti okrog vrednot in zavez … Letošnja igriva praznična podoba predstavlja L’Occitanove vrednote v interpretaciji neskončno ustvarjalne modne hiše Castelbajac Paris. Slikovita galaksija razkriva zavezanost ženskam, Provansi, planetu in preprečevanju otroške slepote.

L'Occitane | Avtor: L'Occitane en Provence L'Occitane en Provence

Pri obdarovanju naredite nekaj dobrega

L'Occitane že leta sodeluje z različnimi dobrodelnimi organizacijami, s prazničnimi izdajami pa želi na svoja prizadevanja opomniti tudi ljubitelje vrhunske kozmetike. Razigrani praznični dizajn predstavlja vrednote in sporoča, da je vsak L’Occitanov izdelek več kot zgolj darilo, saj simbolizira eno ali več zavez. Z izdelki L'Occitane podarjate veliko več, kot si predstavljate …

L'Occitane | Avtor: L'Occitane en Provence L'Occitane en Provence

Rdeča barva je posvečena naravi in biotski raznovrstnosti. Sredozemlje je eno najbogatejših ekosistemov na svetu in temu primerno ga je treba varovati. L'Occitane se zaveda pomembnosti varovanja našega okolja in si prizadeva za ekološko in trajnostno gojenje immortelle na Korziki ter je v Burkina Fasu vzpostavil vzajemno koristno partnerstvo, osnovano na načelih pravične trgovine.

Modra barva, ki krasi tudi kultno kremo za roke s karitejevim maslom v omejeni izdaji, izpostavlja pomembno sporočilo trajnega partnerstva s pridelovalkami te dragocene sestavine iz Burkina Fasa, ki traja že vse od leta 1980.

Podarjate veliko več, kot si predstavljate.

Rumena barva predstavlja L'Occitanovo neomajno predanost pridelovalcem naravnih surovin, ki dela to naravno kozmetiko tako posebno. V tej škatli bodo našli svoj prostor izdelki iz kolekcije Mandelj, ki sestavine črpa iz sodelovanja s pridelovalci mandljev z juga Francije.

Zlata barva pa nas spodbuja k dobrodelnosti. L'Occitane v sodelovanju z Unicefom od leta 2016 podpira program Union for Vision 10by20, ki je bil ustvarjen za boj proti slepoti in slabovidnosti po vsem svetu.

L'Occitane | Avtor: L'Occitane en Provence L'Occitane en Provence

Darila, ki so toliko več

Božični čas je čas, ko smo hvaležni za družino, prijatelje in vse dobro, kar nam je prineslo leto. S svojimi najdražjimi si izmenjamo darila, ki izkazujejo ljubezen in skrb. L'Occitanovi praznični izdelki so tako odlična darila, s katerimi lahko izrazite tudi svojo predanost in skrb za družbeno in naravno okolje.

Izdelki L'Occitane so na voljo v trgovinah L'Occitane in spletni trgovini www.loccitane.si ter na prodajnih mestih Nama, Maxi in Müller.