Uporabno
238 ogledov

Li Quandishina čarovnija v steklenički

kozmetika, nega, ženska, Luxury Intimate Luxury Intimate
Še vedno verjamemo, da z dnem, ko se bodo ženske resnično začele imeti rade se bo kozmetična industrija morala korenito spremeniti s svojo ponudbo predvsem pa z oglaševanjem.

Trenutno nas preplavljajo slogani in slike, ki prodajajo popolnost. Če smo se kaj naučili v vseh teh letih je, da je beseda popolnost zlagana beseda predvsem, ko gre za žensko telo in njen obraz.  Vprašanje je po  čigavih  idealih ali standardih jim sledimo? Vendar ostaja le en cilj in to je prodaja. O posledicah ne rabimo pisati saj so le te več kot očitne, če že odpremo katerokoli socialno omrežje ali revijo.

Lepoto poseduje popolnoma vsaka ženska na tem svetu in želimo si, da se tega začnejo zavedati vse!

Ob ideji in želji, da razvijemo nekaj čudovitega za nego obraza in obred iz naravnih surovin, ki nam ji ponuja narava ter, da naredimo prostor v vaših in naših kopalniških policah, kjer lahko le en proizvod zajame popolno nego obraza, las, trepalnic, obrvi, vratu  in dekolteja se je rodila ČAROVNIJA V STEKLENIČKI. 

luxury intimate, ženska, kozmetika, nega | Avtor: Luxury Intimate Luxury Intimate

Oljni serum za obraz, ki vsebuje olje moringe (svetega drevesa izpod Himalaje), olje rakitovca (plodovi sibirske tundre), olje pešk breskve, olje pešk grenivke ter naš sveti gral Modri lotus ali vodna Lilija rožico z močno simboliko in eno najvišjih vibracij na svetu. 

Naša olja so 100% hladno stiskana, prodre globoko v kožo, jo navlaži in jo naredi svilnato mehko.

Pozabljamo, da je negovanje ženski položeno v zibelko in je eno od njenih  super moči vendar ničkolikokrat ob vsej negi za ostale pozabimo na negovanje sebe. To je od nekdaj bil obred in čas je da se zopet spomnimo svojih svetih obredov pa čeprav gre za preprost nanos oljnega seruma na obraz. Zavestni dotik dela čudeže in ob pravih mešanicah rastlinskih olj, zelišč in rož boste še bolj sijoče in cvetoče.

kozmetika, nega, ženska, Luxury Intimate | Avtor: Luxury Intimate Luxury Intimate

Čarovnija v steklenički oljni serum z Modrim Lotusom je bil ustvarjen le z eno mislijo, da vašo edinstvenost in ljubezen do sebe obogatimo z izdelkom, ki vam ne prodaja popolnosti ampak v vas ponovno prebudi sveti ritual s pomočjo narave. Z njim nega obraza postane čisti užitek. Edini stranski učinek pa je vaša sijoča podoba v ogledalu.

Obiščite nas na www.luxury-intimate.com in preverite našo ponudbo naravnih izdelkov za nego.