Uporabno
1208 ogledov

Lili razkrila, kako z eno kartico nad vsakodnevne izzive

Debitna kartica Mastercard Mastercard
Vsakdo se včasih znajde pred izzivom, kjer potrebuje hitro in enostavno pomoč. Poletje je čas brezskrbnih misli, toplih sončnih objemov in ledenih napitkov. Ni volje niti energije za reševanje problemov, ki bi se jim lahko predčasno izognili. Prisrčna ustvarjalka vsebin Lili Čadež je na svojem Instagram profilu delila zagate, s katerimi se sooča dnevno. Brez skrbi, delila je tudi super rešitev, kako jih sedaj odpravi oziroma se jim predhodno izogiba. Najbrž te zanima kako, kajne?

Dnevni izzivi, ki jih rešuje le ena kartica 

Lili Čadež v dnevu večino časa nameni kreiranju zanimivih objav in vsebin, ki jih deli s svojimi sledilci. Poglejte si, s katerimi izzivi se sooča skozi dan in kako jih rešuje.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LILI CADEZ (@lilicadez)

Znašla se je v situaciji, ko je za določeno fotografijo potrebovala oblačila, vizualno prilagojena na temo fotografiranja za novo modno objavo. Skočila je na splet in začela brskati po straneh. Ko je našla, kar je iskala, je enostavno in hitro opravila nakup. Z avtom se je odpravila na lokacijo fotografiranja, vendar ji je zmanjkalo goriva. Skočila je na bencinsko črpalko in preko POS terminala plačala gorivo ter na bankomatu še dvignila gotovino. Ko je prispela na lokacijo, je ugotovila, da nima prave opreme za slikanje. Sledil je ponoven skok na spletno stran, kjer je opravila varen in hiter nakup.  

Njena rešitev na nastale izzive se skriva v kartici. Ja, v le eni kartici, s katero uspešno rešuje vsakodnevne zagate. Če bi jo vprašali, kako bi jih reševala nekaj mesecev nazaj, bi odgovorila, da vsaj z dvema ali tremi karticami.  

Debetna kartica Mastercard poskrbi za malenkosti, ki naredijo vsak dan neprecenljiv.  

Kartica ji zagotovi hitre, lahke, učinkovite in varne rešitve. Potrebna je samo ena kartica in nič več. Ta kartica dokazuje, da je sama dovolj, ker nudi vse storitve, ki jih sodobni kupec potrebuje, saj omogoča nakupovanje kjerkoli in kadarkoli. Z njo lahko opravlja vsakodnevna plačila, jo brezskrbno uporablja na poti, na vseh napravah in vseh kanalih, bodisi preko spleta, POS terminalov, v tujini in doma.  

Debitna kartica Mastercard | Avtor: Mastercard Mastercard

Debetna kartica Mastercard ji pri nakupih nudi dodatno zaščito s storitvijo Zero Liability – nična odgovornost, kjer kot imetnica kartice ni odgovorna za plačila, ki jih ni opravila sama. Všeč ji je tudi storitev Mastercard Identity Check, ki še dodatno preveri njeno identiteto pred plačilom nakupa. Plačevanje si pogosto olajša z uporabo mobilne naprave, saj debetno kartico Mastercard preprosto vnese v svoj pametni telefon. 

Kot pika na i pa je navdušena še nad tem, da lahko z debetno kartico poleg vsega tega plačuje še najemnino stanovanja preko transakcijskega računa, plačuje druge mesečne račune in ima vedno pregled nad finančno porabo. Z eno kartico lahko opravi vse storitve v enem dnevu ter rešuje zagate kar se da učinkovito in hitro.