Uporabno
368 ogledov

Lisca v Sevnici odprla največjo prodajalno perila in kopalk

lisca Lisca
Podjetje Lisca, največji slovenski proizvajalec perila in kopalk, uspešno poslovanje preteklih let nadgrajuje s strateškimi investicijami. V letošnjem letu načrtujejo vzpostavitev digitaliziranega skladiščnega sistema z eno najsodobnejših rešitev v tem delu Evrope ter prenovo poslovnih prostorov. Poslovanje podjetja bo postalo še bolj učinkovito, sodobno in trajnostno naravnano. Prvi korak v tem paketu prenov pa je nova prodajalna Lisca v Sevnici, ki jo od sredine marca najdemo na novi lokaciji.

Najnovejša prodajalna je največja Liscina prodajalna perila in kopalk v Sloveniji in hkrati edina prodajalna s celotno Liscino ponudbo. Zasnovana je skladno z najnovejšimi svetovnimi trendi glede ureditve prodajnih mest in na prvo mesto postavlja udobje kupca in sproščeno ter prijetno nakupovalno izkušnjo. Pregledna postavitev omogoča lažjo izbiro, sistem prodajnih kotičkov pa poskrbi, da je izkušnja nakupovanja perila ravno prav intimna. Posebna pozornost je namenjena tudi garderobam, ki so velike in udobne – in v katerih bomo z veseljem preizkušale, v katerih kopalkah se bomo počutile najbolje. Sicer pa je za Lisco že značilno, da so pomemben del nakupne izkušnje prodajne svetovalke, ki znajo strokovno svetovati pri izbiri pravega modela – tako glede stila kot prave velikosti za posameznico.

lisca | Avtor: Lisca Lisca

Nova prodajalna Sevnica

In kakšni so modni trendi za letošnjo pomlad in poletje?

Kolekcija perila Lisca razvaja z romantiko in prefinjenimi detajli kot je prevezovanje, prosojnost ali razkošno vezenje in prinaša ravno pravo kombinacijo drznih eye-catcherjev in že preizkušenih modelov, po katerih posegamo vedno znova – v posodobljeni različici seveda. Letošnje modne smernice nas nagovarjajo z močnimi, energičnimi barvami, trendovskimi akcenti dvobarvnosti in nežnimi pastelnimi odtenki. In seveda z obilico čipke, cvetličnih motivov in naravnih materialov.

lisca | Avtor: Lisca Lisca

Srečko Ocvirk, župan občine Sevnica, Luka Južna, direktor Lisce

lisca | Avtor: Lisca Lisca
Pa kopalke? Tudi letos se lahko veselimo svežega miksa cvetličnih vzorcev, živalskih potiskov in enobarvnih plažnih različic … Pa vendar je kolekcija kopalk Lisca za poletje 2023 edinstvena, drzna in samosvoja. Prinaša barvito, a nosljivo paleto preizkušenih krojev - od romantične sentimentalnosti v cvetličnih potiskih, preko spogledovanja s 70-imi – z eksplozivnimi barvami, nenavadnimi linijami in vzorci, s katerimi kljubujemo standardom, do drznih, prvinskih živalskih motivov, ki kličejo k uporu s prebujanjem divje mačke v nas; in z barvno izčiščenimi, prefinjenimi modeli, ki čutno poudarjajo silhueto, predvsem pa nas nagovarjajo, da se počutimo dobro v svoji koži.

Če vas pot ne zanese v Sevnico, pa si lahko novo kolekcijo ogledate na spletni strani www.lisca.si ali pa v kateri od 24 prodajaln po Sloveniji.

Nuša Derenda
lisca | Avtor: Lisca Lisca
Luka, Dari in Vesna Južna z manekensko ekipo