Uporabno
9620 ogledov

Lokacija za poletni dopust, kjer boste pozabili na vse

Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož
S sproščanjem ukrepov svoja vrata končno odpirajo turistične nastanitvene enote. Med njimi tudi priljubljeni hoteli verige LifeClass Hotels & Spa Portorož, kjer ne le, da lahko unovčite še neporabljene turistične bone, temveč se boste tukaj povsem sprostili in pozabili na skrbi. Poskrbeli so namreč za vse: tako za varnost, kar se tiče zdravstvenih ukrepov, kot za možnost testiranja na sami lokaciji.

Kam na oddih?

Čeprav smo pred letom in pol, ko nam je življenje začela krojiti pandemija novega koronavirusa, upali, da bo letošnje poletje takšno, kot so bila poletja pred pojavom covida-19, smo še vedno omejeni z več ukrepi in pravili. Pa ne samo doma, podobno je tudi drugje.

Ko torej razmišljamo o počitnicah v tujini, je treba vzeti mnogo tega v razmislek. Ali je epidemiološka slika države, kamor bi želeli odpotovati, dobra? Nas čaka ob prihodu tja morebitna karantena? Kaj pa, če se tam okužimo z novim koronavirusom? Ta in še mnoga druga vprašanja te dni rojijo po glavi mnogim, ki še ne vedo, kam bi se v naslednjih tednih odpravili na oddih.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Varen oddih v Portorožu, in to na turistične bone

A za vse te pomisleke obstaja idealna rešitev. Letošnji poletni dopust lahko preživite v hotelih LifeClass Hotels & Spa Portorož, kjer sprejemajo tudi turistične bone in kjer je varnost gostov in zaposlenih na prvem mestu. V namen zagotavljanja varnega in brezskrbnega oddiha so posodobili že uveljavljene hotelske standarde in jim dodali še izpopolnjene LifeClass Healthy standarde, ki so jih razvili v skladu z globalnimi standardi varnosti in higienskimi protokoli.

Resort LifeClass Hotels & Spa Portorož pod svojim okriljem združuje šest hotelov, 11 restavracij in barov, Terme Portorož in hotelsko plažo Meduza. Svojim gostom pa nudijo številne aktivnosti. Pri njih je možno organizirati tudi poslovne in zasebne dogodke, pri čemer lahko izbirate med udobjem kongresne dvorane in prizoriščem na prostem s pogledom na morje.

Trenutno veljavni ukrepi v hotelih LifeClass Hotels & Spa so tako naslednji:

  • Med bivanjem v hotelih LifeClass vam je ves čas na voljo svetovalec, ki vas bo informiral o vseh razpoložljivih storitvah in varnosti v resortu.
  • V skupnih prostorih, na recepciji, pred dvigali, v restavracijah in v Termah Portorož so nameščeni dozirniki razkužil, prav tako se redno razkužujejo vsi hotelski prostori in površine (pri čemer je še posebej velika pozornost namenjena razkuževanju sanitarij in dvigal).Poleg ustaljenega čiščenja sobe so vse kritične točke v njej še dodatno razkužene. Pri tem je v pomoč posebna naprava, imenovana 'foger', ki v sobi ustvari meglico in poskrbi, da razkužilno sredstvo doseže tudi nedostopne površine. Ko je hotelska soba razkužena, vanjo osebje do prihoda gosta ne vstopa več. V sobi vas ob prihodu pričaka brezplačna zaščitna maska.
  • Poskrbljeno je tudi za večjo varnost v restavracijah, kjer gostje obedujejo. V ta namen vas bodo ob prihodu v hotel razdelili v skupino za zajtrk in večerjo, v jedilnico pa boste vstopili ob predhodni dezinfekciji rok in uporabi zaščitne maske. Hrano si boste postregli sami v rokavicah za enkratno uporabo, ki so nameščene na vidnih mestih. Mize in stole, ki so nameščeni vsaj 1,5 metra narazen, po odhodu gostov iz restavracije temeljito razkužijo.
  • Podobni zaščitni ukrepi kot v jedilnicah veljajo tudi pri uporabi bazenov in savn – za varnost gostov je torej poskrbljeno tudi pri uporabi wellness storitev.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Portorož ponuja vse, kar potrebujete za popoln odklop

Svež morski zrak, plavanje v morju, odlična morska hrana, sprehodi in kolesarjenje. To je le nekaj pozitivnih strani dopusta v Portorožu, ki že več stoletij slovi kot priznan zdraviliški kraj. Območje Portoroža je zaradi bližnjih Sečoveljskih solin in ugodne lege tik ob Piranskem zalivu namreč prava zakladnica negativnih ionov, ki dokazano vplivajo na krepitev imunskega sistema, spodbujajo regeneracijo telesa in duha, pospešijo miselne procese in odpravljajo utrujenost. Plavanje v morju ali v bazenih Term Portorož ter jutranje razgibavanje na plaži Meduza so samo še 'pika na i'.

Kolesarjem je pisan na kožo LifeClassov Act-ION Hotel Neptun, ki omogoča hrambo, pranje in popravilo koles, polnjenje zračnic in električnih koles, celo pranje kolesarskih dresov. Gostom, ki ob redni telesni aktivnosti tudi skrbno pazijo na prehrano, pa so na voljo obroki za športnike.

Nazaj v Life. Nazaj v LifeClass.

S sproščanjem ukrepov so tudi mnogi LifeClass hoteli za vas znova odprli svoja vrata. Goste tako ponovno sprejemajo v hotelih: Act-ION Hotel Neptun, Grand Hotel Portorož, Wellness Hotel Apollo ter Mind Hotel Slovenija

Ker lahko v skladu z vladnim odlokom napolnijo le omejeno število kapacitet, ne odlašajte in si svoje počitnice rezervirajte čim prej, in sicer na številki rezervacijske službe 05/692-9001 ali po elektronski pošti: booking@lifeclass.net.

Hoteli LifeClass Portorož | Avtor: Hoteli LifeClass Portorož Hoteli LifeClass Portorož

Na svoj račun boste prišli tudi gurmani

Restavracije v sklopu Hotelov LifeClass Portorož bodo zagotovile razvajanje vaših brbončic, hkrati pa bo poskrbljeno tudi za vaše najmlajše, pa naj bodo pri hrani še tako izbirčni. Njihovi kuharski mojstri znajo namreč pripraviti zabavne, predvsem pa zdrave in lokalne kulinarične mojstrovine, ki jih otroci obožujejo.

Poleg odlične morske in druge hrane vas bodo zagotovo očarale tudi njihove slaščice. V Hotelih LifeClass se namreč ponašajo z nazivom Naj Krof 2021, pohvalijo se lahko tudi z odlično novo limonino pito LemonClass. Te in še mnoge druge sladke dobrote vas vsak dan čakajo v njihovi hotelski slaščičarni Café Central.