Uporabno
1315 ogledov

Maja Ferme: Posebni dodatki za poseben telefon

Samsung
Maja Ferme je največkrat nagrajena slovenska modna oblikovalka, ki je znana po svojih dih jemajočih večernih stvaritvah. Naj si bo zaradi svečanih poročnih oblek ali kreacij za rdečo preprogo – Majin talent so opazili tudi na drugi strani luže. Čeprav je slovenska oblikovalka prava mojstrica v kreiranju svečanih oblek, se je tokrat lotila nekaj povsem drugačnega.

Maja Ferme in Samsung Slovenija sta združila moči. Kupcem tokrat predstavljata novi Samsung Galaxy Z Flip3 5G s posebnimi dodatki, ki jih je skreirala Maja osebno. Partnerja verjameta, da dodatki telefonom dodajo vrednost, za piko na i pa tudi izboljšajo uporabniško izkušnjo. Na pogovor, katerega rdeča nit je nova Samsung kreacija, smo povabili eno najuspešnejših slovenskih modnih oblikovalk, ki nam je prijazno povedala, kako se je lotila novega projekta.

 | Avtor: Samsung Samsung

S čim te je navdušil Samsung Galaxy Z Flip3 5G? Kako je telefon definiral kolekcijo?

Izhajala sem iz njegove uporabne funkcije, ki se s pomočjo paščkov še poveča. S paščki omogoča enostavnejše držanje in upravljanje ter shranjevanje in pripenjanje telefona. Gre za nove modne dodatke za telefon z izrazito uporabno in obenem modno funkcijo. Pri tem igra poglavitno vlogo modni del. Logomanija je v modi velik trend, zato smo izhajali iz logotipa FERME, ki smo ga redizajnirali na sodoben način v trendovski unisex vzorec, ki ponuja številne odlične modne kombinacije z ovitki telefona kot tudi z oblačilnimi kosi.

 | Avtor: Samsung Samsung

Kaj ti je všeč pri Samsungu? Se mogoče obeta še kakšno sodelovanje?

V sedanjem času je bistvenega pomena, da se podjetja osredotočajo na zahteve in želje potrošnika, obenem pa se zavedajo pomena oblikovanja, ki predstavlja veliko več kot le vizualno lep izdelek. Temeljna značilnost oblikovanja je namreč doseči čustven odziv, ne zgolj uporabnost. Ljudje se želijo razlikovati, potrebujejo identiteto, sanje, brez njih bi bil svet povsem drugačen. Kar se tiče sodelovanja s Samsung Slovenija, ko sem zadovoljna z odnosom, z ljudmi, s katerimi delam, s filozofijo blagovne znamke in nenazadnje tudi s samim produktom, ki je inovativen in mi olajša delo, sem takšnemu podjetju zvesta na dolgi rok.

 | Avtor: Samsung Samsung

Če bi lahko izbrala katerikoli izdelek Samsung za naslednje sodelovanje, kateri bi to bil in zakaj? 

Poleg pralnega stroja, saj sem le v modni industriji (smeh), bi izbrala še hladilnik z No Frost funkcijo. Izhajam iz družine profesionalnih kuharjev in sem tudi sama velika gurmanka. Sedaj, ko smo sredi prenove stanovanja, pa je takšen dizajnerski in tehnološko dovršen izdelek na moji wish listi.

S čim te je prepričal Samsung Galaxy Z Flip3 5G? 

Trendy look, majhen, a hkrati velik, na prvem zaslonu, ki je sicer mali in gre v najmanjšo torbico – to je vse, kar potrebuješ. Poleg dizajna so mi pomembni tudi multifunkcionalnost in povezanost različnih funkcij med seboj ter seveda enostavna uporaba.

 | Avtor: Samsung Samsung

 

Samsung x Maja Ferme je omejena kolekcija dodatkov za Galaxy Z Flip3 5G telefone. Gre za trak za ovitek telefona, ki prepreči, da bi ta med uporabo padel iz rok. Komplet trakov je na voljo povsem ekskluzivno kot darilo ob nakupu telefona Galaxy Z Flip3 5G v Samsung prodajnem centru Citypark in na decembrskih Samsung prazničnih promocijah v prodajnih centrih v omejenih količinah. 

 

Samsung x Maja Ferme

Maja Ferme prisega na Samsung pametne telefone. Pravi, da pri svojem delu rada združuje inovativnost in naravo. Prav to ji s svojimi pametnimi mobilnimi telefoni omogoča Samsung Slovenija. Ustvarja lahko kjerkoli in kadarkoli, kar ji omogoča popolno svobodo, ki pa je za kreativnost bistvenega pomena. 

 | Avtor: Samsung Samsung

Nov izgled, ki bo pritegnil pozornost vsakogar

Samsung Galaxy Z Flip3 5G je pametni telefon polne velikosti, ki se lahko zloži in se tako prilega še tako majhnemu žepu. Zloženi Galaxy Z Flip3 5G meri 10,72 centimetra in ga je moč spraviti tudi v oblačila z miniaturnimi shranjevalnimi prostori. 

Pametni telefon lahko uporabljate tudi, ko je zložen. Zunanji zaslon omogoča branje sporočil, zajemanje fotografij, predvajanje glasbe in še veliko več. 4,8 centimetra velik zaščitni zaslon prikazuje obvestila, s katerimi omogoča intuitivno interakcijo. Uporabnik lahko z zgolj nekaj preprostimi koraki izbere svoje najljubše nastavitve zaslona za enostaven dostop, nato pa ga z različnimi stili in barvami prilagodi svojemu okusu.

 | Avtor: Samsung Samsung

Zavidljiva zmogljivost zaslona

Glavni zaslon Samsung Galaxy Z Flip3 5G omogoča svilnato gladko drsenje s 120 Hz na 17,03 cm brezkončnem upogljivem zaslonu. Tega odlikujejo gladko drsenje, pomikanje, vlečenje in spuščanje. Samodejno optimizira osveževalno hitrost, ki temelji na tem, kar gledate. Odlikuje ga dinamični AMOLED dvakratni zaslon, kar ga uvršča med najživahnejše, najsvetlejše in najbolj tekoče zaslone do sedaj. 

 | Avtor: Samsung Samsung

Za male in velike fotografe

Fotoaparati dandanes niso edine naprave, ki znajo zajeti vrhunsko fotografijo. Samsung Galaxy Z Flip3 5G jo lahko zajame brez odpiranja telefona. Najbolj sveže selfije lahko zdaj posnamete z dvojno kamero. In to kar s pomočjo zunanjega zaslona, ki vam mimogrede omogoča tudi predogled posnetka. Enostavno pritisnite na gumb za glasnost, ki se nahaja ob strani, sprožite in delite s prijatelji. 

Zajemanje fotografij in videoposnetkov je z novimi pametnimi telefoni lažje kot kdajkoli prej. Ste že slišali za prepogljiv način? Za prostoročno snemanje selfijev morate zgolj prilagoditi kot in zapozirati. 

 | Avtor: Samsung Samsung

Še tako dobrega in premišljenega fotografa kdaj pa kdaj ujame noč. Da bi posnetki izgledali vrhunsko tudi ponoči, Samsung predstavlja nočni način. Kako ustvarjati z nočnim načinom? Samsung Galaxy Z Flip3 5G postavite na ravno ploskev. Prepogljiv način bo deloval kot stativ, telefon pa bo obstal pod določenim kotom in tako poskrbel za stabilizacijo kamere. 

 

Vztrajen tudi pod vodo ter odporen na vse padce

Galaxy Z Flip3 5G je prvi zložljivi vodoodporni mobilni telefon na svetu. Pod vodo lahko zdrži kar 30 minut. In to brez prekinitve gledanja posnetkov! Njegov glavni zaslon je izdelan iz neverjetno tankega stekla, ki predstavlja največji preskok v tehnologiji zložljivih zaslonov. Opremljen je s prevleko in zaščitno folijo, kar pomeni, da je 80 % bolj trpežen kot prej in zdrži do več kot 200.000 upogibanj. Samsung naprave so kos vsakršnim praskam in poškodbam. Tako sprednji kot tudi hrbtni del zunanjega ovitka Galaxy Z Flip3 5G sta izdelana iz najtrpežnejšega Gorilla Glass stekla.

 | Avtor: Samsung Samsung