Uporabno
1133 ogledov

Mariah Carey je dobila konkurenco. Je to res najlepša božična pesem?

Podjetje ANNI Podjetje ANNI
Božične pesmi so vsako leto stalnica v prazničnem času. So nikoli dokončana zgodba in vedno znova burijo duhove. So ena izmed stvari, ki jih ljubiš ali sovražiš.

Podjetje ANNI, ki prodaja računalniško opremo, nudi napredne IT rešitve, reši vaše podatke, ko jih izgubite, ima računalniški servis – ki skratka poskrbi, da na IT področju vse »štima«, je zdaj poskrbelo še za nekaj. Namreč za super glasbeno podlago, ki si jo boste nenehno prepevali in nanjo plesali ves veseli december. Ste mislili, da je tista zimzelena 'All I Want For Christmas Is You' od slavne Mariah Carey ultimativna božična skladba? So vas na božič spominjale praznične reklame Coca-Cole? Zdaj lahko pozabite na vse te in ostale podobne božične asociacije.

V predprazničnem času so si namreč v podjetju ANNI torej omislili čisto svojo in zares čisto pravo božično pesem. Takšno, ki gre nadvse hitro v uho in ki so jo mnogi že na ves glas prepevajo tako doma kot v pisarnah. Ali je to najlepša božična pesem? Najbolje, da ji kar prisluhnete in ocenite sami!

A to še zdaleč ni vse. Potem ko so poskrbeli za zabavo, so v podjetju ANNI še dodatno zavihali rokave in poskrbeli še za praznično obdarovanje in popuste. Letos so se namreč odločili, da bodo posebej radodarni.

Obdarovanje in popusti izdelkov za domačo rabo, pisarno in gamerje

V podjetju ANNI so letos prehiteli vse dobre može in decembrsko evforijo. Izdali so tradicionalni novoletni katalog, ki ga lahko prelistate TUKAJ. Notri najdete darila za vse želje in okuse. V podjetju ANNI zagotavljajo, da ne morete imeti toliko želja, kot vam jih lahko izpolnijo. V katalogu najdete prenosne in namizne računalnike, monitorje, mrežno opremo ter ostale računalniške dodatke, ki bodo zadovoljili tako vaše domače kot tudi poslovne partnerje oziroma stranke, ki bi radi posodobili svoje delovno okolje, navdušili pa bodo tudi gamerje.

Čokolada? Ja, prosim!

Pri ANNI se radi sladkajo in ker si želijo to prenesti tudi v vaše domove, vsakemu kupcu priložijo sladko presenečenje – slastno čokolado Milka.

A to še zdaleč ni vse, za vas so pripravili tudi prav posebno nagradno igro, katere glavna nagrada je gaming stol! Če se želite potegovati zanjo, je vse, kar morate narediti, to, da odgovorite na preprosto nagradno vprašanje na tej povezavi. Saj veste, kako je s temi zadevami: če loto lističa ne vplačate, ne morate računati na sedmico. Zato ne oklevajte in se nagradni igri pridružite že zdaj!

Katalog božičnih daril lahko prelistate TUKAJ!