Uporabno
139 ogledov

mebloJOGI – sinonim za zdrav in kakovosten spanec!

Furnitura Furnitura
Vsakdo izmed nas se je v svojem življenju že znašel v začaranem krogu vstajanja na levo nogo. Če si niste ravno privoščili žura do jutranjih ur, potem se razlog za vašo nenaspanost po vsej verjetnosti skriva drugje. Najpogostejši razlog za slab nočni počitek je uporaba neprimernega ležišča. To je pogosto dotrajano, poškodovano ali pa se ne prilagaja potrebam vašega telesa.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura
Če se tudi vi k večernemu počitku odpravljate slabe volje, ker veste, da vas zjutraj čaka prebujanje z bolečinami v križu, potem je čas za nakup nove vzmetnice. Toda kako izbrati pravo? mebloJOGI v svetu ležišč velja za enega najkakovostnejših ponudnikov. Njihove vzmetnice so namreč plod dolgoletnih raziskav in izboljšav, ki v kar največji meri zadostijo potrebam anatomije človeškega telesa. Ker pa je vsak posameznik edinstven, so točno take tudi mebloJOGI vzmetnice. Z odločitvijo za to vrhunsko znamko zagotovo ne boste zgrešili. Vaša naloga je le, da pri izbiri svojega novega mebloJOGI ležišča upoštevate nekaj koristnih napotkov in kaj kmalu bodo vaša jutra postala spet lepa in polna entuziastične energije.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Prisluhnite svojemu telesu   

Na tržišču obstaja kar nekaj različnih modelov vzmetnic - nekatere so trše, druge mehkejše, z vzmetenjem ali brez. Če so še nekoč vsa ležišča izdelovali po istem kopitu, danes temu ni več tako. Za kakovosten spanec namreč uporabniki potrebujejo vzmetnice, ki telesu nudijo dovolj opore. 

Zato je pri izbiri vzmetnice najpomembnejši kriterij teža posameznika. Klasične vzmetnice so nekoliko bolj mehke in predstavljajo odlično izbiro za lažje uporabnike in otroke. Zelo priljubljene so žepkaste vzmetnice, ki se telesu prilagajajo v ključnih conah. Ker nudijo dobro oporo celotnemu telesu, so najboljša izbira za odrasle, starejše osebe in osebe z več kilogrami. Najnaprednejše so žepkaste vzmetnice s spominsko peno in lateksom.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Ob nakupu novega ležišča nekaj razmisleka namenite svoji najpogostejši poziciji pri spanju. Od tega je namreč odvisno, za katero trdoto se boste odločili. Osebe, ki spijo pretežno na boku, lahko izberejo mehkejšo vzmetnico. V kolikor pa večinoma spite na hrbtu ali trebuhu, potem se raje odločite za tršo vzmetnico.

V praksi velja pravilo, da osebe lažje do 75 kg izberejo mehkejšo vzmetnico. Osebe s težo med 75 in 90 kg, naj izberejo srednje do trdo vzmetnico. Za ljudi težje od 90 kg pa je najbolj priporočljiva odločitev za trše vzmetnice.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Do kakovostnega spanca z mebloJOGI Relax

Kakovosten spanec je osnova za zdravo in vitalno telo. To je neizpodbitno dejstvo, ki pa se ga pogosto ne zavedamo prav dobro. Prav tako kot pozabljamo, da ne bomo večno dvajsetletniki, ki jim je vseeno ali spijo na kavču ali napihljivi blazini. Že danes investirajte v svoje zdravje in razmislite o spanju na mebloJOGI vzmetnici.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Glavni cilj, ki si ga je zadala ekipa mebloJOGI-ja, je, kako pripeljati vrhunski spanec v čisto vsako slovensko spalnico? To vodilno podjetje za izdelavo vzmetnic edinstvene kvalitete je zato združilo moči s pohištvenim salonom Furnitura in ustvarilo dovršeno linijo vzmetnic Relax. Gre za ekskluzivna ležišča po dostopnih cenah, ki jih lahko dobite izključno v Furnituri - na voljo vam je šest različnih modelov, ki predstavljajo edinstveno kombinacijo med kakovostjo in ceno:

mebloJOGI Relax Premium Memory+ je ležišče s 5-conskim jedrom in s spominsko peno. Njegova prednost sta kar dve ležišči v enem. Sodobno oblikovane žepkaste vzmeti poskrbijo za pravilen položaj hrbtenice med spanjem.Ob uporabi priložene antibakterijske prevleke pa je ležišče izvrstna naložba v zdrav spanec za vse alergike.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

mebloJOGI Relax Dream je prav tako 5-consko ležišče z žepkastimi vzmetmi. Za dodatno udobje med spanjem poskrbi poliuretanska pena, ki zagotavlja nemoten spanec.

mebloJOGI Relax Premium Lateks+ je ležišče s 5-conskim jedrom iz žepkastih vzmeti. Izdelano je iz vsestranskega lateksa in klasične poliuretanske pene. Odlično podpira hrbtenico in sprosti vaše telo med spanjem.

mebloJOGI Relax Zone F7 je vrhunsko, nekoliko bolj mehko 7-consko ležišče.

mebloJOGI Relax Medico je odlično, sodobno zasnovano klasično ležišče. Poleg Bonell vzmeti pa vam udobje zagotavlja še plast poliuretanske pene.

mebloJOGI Relax Zone F5 Memory je izdelan iz hladno valjane pene in plasti spominske pene. Je prva izbira vseh, ki si želite zdrav in kakovosten spanec. Vzmetnico lahko uporabljajo tako lažje kot težje osebe.

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

Po megloJOGI na splet

V salonu pohištva Furnitura se še kako dobro zavedajo spremenjenih nakupovalnih navad slovenskih kupcev. Zato vam omogočajo, da svojo ekskluzivno mebloJOGI vzmetnico naročite kar preko spleta. Slednje vam prihrani ogromno dragocenega časa in denarja. Na njihovi spletni strani boste lahko namreč našli zares kakovostna mebloJOGI ležišča po znižanih cenah.

Če vas skrbi, da bi preko spleta naročili ležišče, ki vam ne odgovarja, naj vas pomirimo. Furnitura je namreč največji spletni ponudnik pohištva pri nas, zato so temu primerno prilagodili tudi svoje poslovanje s strankami. Po nasvet se lahko vedno obrnete na njihovo strokovno svetovalno ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala priti do sladkega spanca. S svojimi nasveti so vam na voljo preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca. 

Furnitura | Avtor: Furnitura Furnitura

V kolikor želite svojo novo mebloJOGI vzmetnico pred nakupom tudi preizkusiti, se lahko oglasite v njihovem Showroom-u v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Na ogled so vam na voljo določeni modeli, ob pomoči na štiri oči pa boste zagotovo izbrali tistega, ki se kar najbolj prilega vašemu telesu.

Z odločitvijo za nakupom mebloJOGI vzmetnice boste investirali v svoje zdravje in dobro počutje. Ne dovolite si, da bi vam slab spanec kratil dobro počutje - odločite se le za najboljše, odločite se za mebloJOGI.