Uporabno
1149 ogledov

Med delom ne pozabite na odmore

OMV Slovenija
1/5
OMV Slovenija
Delovni dnevi so lahko dolgi in naporni. Vzemite si trenutek zase in se sprostite ob dobri kavi in malici.

OMV Slovenija | Avtor: OMV Slovenija OMV Slovenija
Dolgi delovni dnevi od vas pričakujejo veliko – produktivnost, osredotočenost in pogosto tudi inovativnost. A kako lahko izpolnite vsa ta pričakovanja, če ste sami že izčrpani, brez energije in utrujeni?

Strokovnjaki svetujejo, da si vsakih 60 do 90 minut vzamemo vsaj 5 do 15 minutni odmor, saj bomo le tako lahko cel dan ostali produktivni. Na dve do štiri ure pa potrebujemo vsaj 30 minutni odmor, da odmislimo delo in si napolnimo baterije.

 

Odmori stopnjujejo produktivnost

Če boste uspeli med delom ohraniti pozitivno energijo in zagnanost, vam bo to pomagalo boljše opraviti naloge in rešiti prihajajoče izzive. Zato so nujno potrebni odmori, v katerih skočite na svež zrak, popijete kavo in nekaj malega tudi pojeste.

Delovni dan si razdelite na več sklopov. Postavite si prednostne naloge in jih razporedite v ritmu, ki vam odgovarja. Tako boste pri vašem delu še bolj uspešni, na koncu delovnega dne pa bo ostalo še dovolj energije za prijatelje, družino ali rekreacijo.

Na poti do odlične kave in okusne malice

OMV Slovenija | Avtor: OMV Slovenija OMV Slovenija
Zjutraj na poti na delovno mesto po jutranjo kavo in rogljiček, med službeno potjo na sproščujočo pijačo in dober sendvič ali po delu na kratek pogovor s sodelavci in prijatelji – VIVA Café na bencinskih servisih OMV vas bo vedno sprejela z odlično kavo in okusno hrano. Ne boste nahranili le svojih brbončic, predvsem si boste nabrali novo energijo za izzive, ki vas še čakajo. 

 

Hrana, ki je hitro pripravljena, ni vedno za vas tudi slaba. Pomembno je, da so sestavine kakovostne, sveže in zdrave.

Sveže pripravljeni sendviči v VIVA Café so sestavljeni po izvirnih recepturah in odlični za prigrizek na poti. Poskusite tudi enega odličnih sendvičev, pripravljenih po receptih vrhunskega slovenskega chefa Uroša Štefelina.

OMV Slovenija | Avtor: OMV Slovenija OMV Slovenija
Kava VIVA Café se odlikuje po močnem, aromatičnem ousu, ki bo navdušil vse ljubitelje kave. Na 69 bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji vam jo bodo postregli izkušeni baristi, v njej lahko uživate takoj ali vzamete s seboj in popijete na poti. 

Kava je pražena v Italiji, vsa kavna zrna, uporabljena za predelavo, izvirajo iz proizvodnje po načelih pravične trgovine. Tako kava VIVA Café nosi certifikat pravične trgovine Fairtrade.