Uporabno
65 ogledov

Mit ali resnica: so mobilni telefoni postali glavni vir zabave?

Huawei P smart 2021 Huawei
Ocenjuje se, da je trenutno na svetu približno 3,5 milijard uporabnikov pametnih telefonov, ki v povprečju dnevno porabijo približno 120 minut, ne da bi telefonirali, ampak se zabavali. Si predstavljate, da je le eni napravi uspelo nadomestiti vse tiste, s katerimi smo ubijali dolgčas, česar se mnogi, rojeni v tem tisočletju, niti ne spomnijo?

Veste, v čem je največja ironija? V tem, da pametne telefone najmanj uporabljamo za njihov prvotni namen – telefoniranje. Glede na to, da jih najpogosteje uporabljamo kot vir zabave – za poslušanje glasbe, igranje iger, spremljanje prijateljev (in tistih, za katere bi želeli, da so naši prijatelji) na družbenih omrežjih itn., se zastavlja logično vprašanje: ali je mobilni telefon postal glavni vir zabave?

Zvočni svet na dlani – od glasbe do podkastov

Huawei P smart 2021 | Avtor: Huawei Huawei

Časi velikega in nerodnega boomboxa na rami so minili, pa tudi walkmana in discmana, ki jih ni bilo možno spraviti v žep in ob katerih ste morali vedno s seboj imeti CD-je in kasete ter jih skrbno ščititi pred poškodbami. Si predstavljate, da danes malce opraskate pametni telefon in se vaša najljubša pesem zatakne na enem mestu ter je ne morete več poslušati do konca? Sliši se smešno, toda pri zgoščenkah je bila to boleča resničnost. Na srečo je tehnologija res napredovala in poslušanje glasbe je danes bistveno lažje in bistveno manj nerodno.

Danes imamo vse na dlani – od glasbe, prek radijskih oddaj do podkastov. Z dobrimi slušalkami, kot so nove slušalke Huawei FreeBuds Pro, se lahko končno potopite v svet zvoka, kjerkoli že ste. Ko gre za mobilne telefone, je najpogostejša težava vseh ljubiteljev glasbe premalo pomnilnika za shranjevanje njihovih najljubših seznamov predvajanja. Zato zgrabite nov pametni telefon Huawei P smart 2021 in si zagotovite 128 GB pomnilnika za vse, kar želite. S tem pametnim telefonom je zabava vedno okrog vas, z neprekinjenim napajanjem.

Ena izmed najbolj uporabljenih glasbenih platform je Deezer, ki ponuja več kot 53 milijonov domačih in tujih uspešnic, a to še ni vse! S prenosom aplikacije Deezer iz trgovine AppGallery vam Huawei podari trimesečno naročnino na Deezer Premium. Predstavljajte si, glasba celotnega sveta, dobesedno na vaši dlani, a ne samo glasba! Pred kratkim je Deezer v svojo ponudbo uvedel številne podkaste. Poiščite svoj najljubši podkast in uživajte. Vse, kar morate storiti, je odpraviti hrup iz okolice in se prepustiti želeni vsebini.

Slika govori več kot tisoč, serija ali film pa več kot 2021 besed

Vseeno je, ali gre za hollywoodsko klasiko ali uspešnico, o kateri vsi govorijo, ni vam treba več gledati televizijskega programa in se boriti za daljinski upravljalnik, saj danes vsakdo ustvarja svoj program – ne na televizorju, ampak na mobilnem telefonu. Z novim P smart 2021 lahko uživate v do 16,6 urah neprekinjenega spletnega predvajanja kateregakoli videoposnetka. Preprosto prenesite eno od številnih aplikacij za ogled filmov in serij in v njih uživajte – kjerkoli želite in kadarkoli želite.

Huawei P smart 2021 | Avtor: Huawei Huawei

Več kot mobilni telefon – trajna zabava

Huawei P smart 2021 | Avtor: Huawei Huawei

Če vam niti glasba, niti serije, niti filmi niso dovolj, poiščite dodatne vire zabave v trgovini AppGallery, ki ponuja številne igre in aplikacije. Prav tako lahko spremljate novice, članke in videoposnetke, uživate v zabavnih vsebinah na družbenih omrežjih, se dopisujete z ekipo ali zaljubite ali ustvarite lastno vsebino za družbena omrežja. Izmenjava informacij in izkušenj je je prednost, v kateri danes uživamo. To pomeni, da vedno obstaja nekaj, česar še nismo odkrili, kar nas bo zanimalo, razveselilo ali spodbudilo k učenju novega. To pa je vedno zabavno!

Pametni telefon skriva poseben svet zabave, do katerega imamo vedno dostop. Od glasbe do filmov, informacij in novic – telefon preprosto ponuja številne načine zabave, ki presegajo telefoniranje in sporočanje. Z napredovanjem mobilne tehnologije postajajo mobilni telefoni vse močnejši in ponujajo vedno več načinov, kako narediti naše življenje bolj prijetno in zabavno.

Še vedno ostaja vprašanje, ali so mobilni telefoni postali glavni vir zabave ali ne? Odvisno je od vsakega posebej, a v eno smo prepričani – z novim Huawei P smart 2021, ki skriva edinstven svet zabave, bo zabava trajala večno.

Za tiste, ki želijo izvedeti več

Poleg telefona P smart 2021 so uporabnikom na voljo nedavno predstavljena pametna ura Watch GT 2 Pro, ki je najnaprednejša pametna ura Huawei, Watch Fit, ki izstopa z napredno podporo za različne športe, ter brezžične slušalke FreeBuds Pro in FreeLace Pro, ki bodo zadovoljile potrebe najzahtevnejših ljubiteljev zvoka. Huawei je nedavno predstavil tudi novo serijo telefonov Mate 40. Ta vključuje tri modele, Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, vse pa odlikujejo visoka zmogljivost s procesorjem Kirin 9000, napreden sklop kamer, izjemen zaslon in edinstven dizajn.