Uporabno
59 ogledov

Mlinotest z veliko dobrodelno akcijo podaril kar 500 kilogramov moke!

Mlinotest Mlinotest
Mlinotest, eno najpomembnejših mlinarskih, pekarskih in testeninarskih podjetij v regiji, je že četrtič zapored navduševal s pekovsko akcijo Mojstri peke. Akcija je imela tudi dobrodelni značaj, saj so lahko mojstri peke širom Slovenije s svojo peko v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pomagali družinam v stiski. Mlinotest je tako ZPMS podaril kar 500 kilogramov moke!

Ko se dela dobro z največjim srcem

Že dolgo je znano – kdor zna speči nekaj dobrega, to tudi rad deli z drugimi. Mlinotest je tako v že četrti akciji Mojstrov peke pomagal tudi Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Kako? Za vsakih 10 objav, ki so jih člani Mlinotestove Facebook skupine Mojstri peke delili znotraj skupnosti, je Mlinotest podaril Zvezi prijateljev mladine Slovenije 1 kilogram izdelkov. Skupaj so tako s člani Facebook skupine podarili kar 500 kilogramov Mlinotest moke!

Mlinotest | Avtor: Mlinotest Mlinotest
»Mlinotestova dobrodelna akcija me spominja na znan rek, ki pravi: kamen na kamen palača, zrno na zrno pogača. Ko vsak nekaj vrne ali prispeva nazaj k družbi, se zgodijo veliki in mali čudeži. Z Mlinotestovo donacijo se bo speklo veliko kruha, v kuhinjah pa bo zadišalo po dobroti. Zelo smo veseli, da bomo v domove otrok in družin v stiski prinesli nekaj veselja in upanja. Z Mlinotestovo akcijo je tako tudi naše poslanstvo bližje cilju – da čim večjemu številu družin izboljšamo kakovost bivanja in damo občutek vrednosti. Hvala Mlinotestu, ker je prisluhnil tem družinam. Naše sodelovanje nam veliko pomeni in se zanj najlepše zahvaljujemo ter upamo, da bomo tudi v prihodnje skupaj ustvarili še mnogo dobrih zgodb,« je dejala Breda Krašna, generalna sekretarka ZPMS, ob sprejetju donacije s strani Jerneja Murna, direktorja prodaje in marketinga pri Mlinotestu.

V dobrodelni akciji sodelovala tudi Ana Kristanc Žontar

Kdo so pravi mojstri peke v Sloveniji? Tisti, ki radi kuhajo in pečejo s srcem! Mlinotest je v prazničnih dneh k druženju v Facebook skupini Mojstri peke vabil vse, ki radi pečejo in pripravljajo različne jedi. Tudi v letošnji kampanji se je skupini pridružila Ana Kristanc Žontar, znana mojstrica peke in kuhanja, ki je tedensko delila video recepte.

S kuharskimi navdušenci širom Slovenije so skupaj lahko odkrivali recepte, nasvete in nova znanja za pripravo jedi z Mlinotest moko. Poleg samih receptov so člani skupine v ospredje postavljali tudi zgodbe iz pečice. Delili so si prigode in trenutke, ki jih vežejo na objavljen recept ter dokazali, da se v slovenskih kuhinjah pišejo nekatere najlepše zgodbe pri nas.

Mlinotest že več kot 150 let skrbi, da iz moke nastaja veliko dobrega

Mlinotest | Avtor: Mlinotest Mlinotest
Mlinotest je podjetje, ki združuje visoko znanje s srčnostjo. Znano ajdovsko podjetje se tako ponaša z že več kot 150-letno tradicijo na področju moke in mlevskih izdelkov. V koraku s trendi Mlinotestovi strokovnjaki vedno ponujajo nove izdelke in zagotavljajo najbolj kakovostne moke, iz katerih vsakodnevno nastajajo izdelki, ki najdejo svoje mesto v vseh slovenskih domovih.

Mlinotest se kot eno največjih podjetij pri nas zaveda svojega pomena v življenju Slovencev. Zato redno sodelujejo pri projektih, ki se srčno gnetejo več let, a zato toliko več dobrega prinesejo v življenja čim večjega števila ljudi. Skupaj s soustvarjalci v Facebook skupini Mojstri peke in Zvezo prijateljev mladine Slovenije so tako pomagali družinam v stiski, da bi tudi v njihovih domovih zadišalo po dobrem, še zlasti v času zime, ko naše ranljivosti pridejo najbolj do izraza.