Uporabno
2913 ogledov

Modni favoriti, ki jih bomo nosili to jesen

Deichmann Deichmann
Kaj nas čaka to jesen? Izpostavili smo 3 must have trende, ki jih bomo radi nosili v tej sezoni.

Skočite v masivne gležnjarje

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Znan rek pravi: Čim večje, tem boljše. To jesen se nosijo masivni nizki gležnjarji, kot so tile iz Deichmanna. So neustavljivi, udobni, lahko pa jih uporabite kot zaščitno orodje. Ščitili vas bodo namreč pred vsemi vremenskimi sovražniki. Modni poznavalci priporočajo: to sezono gležnjarje z debelimi in rebrastimi podplati kombinirajte z razigranimi oblekami. Izbrati morate le še slog. Motoristični, vojaški ali mestni – kateri je vaš?

 

1/3
Deichmann

Oborožite se z vzorci

Zakaj bi bila jesen modno dolgočasna, če obstajajo različni vzorci, s katerimi lahko poudarite svoj slog. Od priljubljenega pepita vzorca, živalskega potiska, pikčastih in kockastih vzorcev pa vse do kara. Letos bo modna igra zelo vznemirljiva. Ne glede na to, kateri slog najbolje obvladate, je vsak od teh vzorcev lahko casual, klasičen ali ultra šik. Modni poznavalci priporočajo: za odmerek ženstvenosti izberite razigrana krila in obleke ter jih kombinirajte z vpadljivimi belimi ali casual črnimi gležnjarji.

1/3
Deichmann

Odenite se v teksture

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

V preteklih sezonah smo pri zvezdah, vplivnežih in ljubiteljih mode lahko videli plašče iz umetnega krzna, pliša ali imitacije volne. To jesen pa bomo ta trend nosili tudi na torbicah. Čeprav vas ne bodo grele, pa bodo te torbice iz Deichmanna odličen modni dodatek, ki ne bo ostal neopažen. Teksture, ki jih krasijo, delujejo razkošno in zagotovo se bodo podale k vsakemu slogu. Modni poznavalci priporočajo: torbice iz pliša nosite s prevelikimi jopami.

 

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Pripravite svoje omare – čas je za vznemirljivo modno sezono.