Uporabno
1147 ogledov

Modni kos, ki ga potrebujete za popoln zaključek leta

katarina Deichmann
Priljubljena blogerka Katarina Mljač nam je tokrat zaupala, kako bo kljub vsemu preživela čudovite praznične dni v slogu velikih zvezd. Vas zanima, kaj je njen must-have modni kos za popoln praznični stajling?

"Po kar nekaj letih praznovanja novega leta zunaj na mrazu moram priznati, da se veselim prijetnega večera doma v krogu najbližjih in v svojih najbolj bleščečih oblačilih, kar jih premorem. Pri oblačenju za zabavo je le nekaj, zaradi česar začutimo te čudovite občutke veselja in vznemirjenja."

Deichmann katarina | Avtor: Deichmann Deichmann

Tako kot marsikdo je tudi ona letos večere v družbi zamenjala za razvajanje in filmske maratone v pižami, za zaključek leta pa se je odločila, da bo zasijala v najlepši luči, pa čeprav doma. In kako bo preživela silvestrski večer? "V tem letu sem spoznala, da je ravnotežje ključno, zato bo to noč vino in dobra mešanica ogljikovih hidratov z mojimi najbližjimi najboljša kombinacija."

Deichmann katarina | Avtor: Deichmann Deichmann

Z visokimi petami bo stajlingu dodala pridih glamurja, saj bodo klasični salonarji elegantno zaključili njeno najbolj bleščečo opravo in popoln make up. Kot pravi, so taki salonarji obvezen kos v vsaki garderobi, saj vas lahko popeljejo tako na plesišče kot v pisarno. "Na silvestrovo pa vas lahko popeljejo od vsakdanjega do glamuroznega izgleda – in odkrito rečeno, so zelo udobni, saj z njimi res ne boste imeli težav na domačem plesišču. Če boste plesali, dokler ura ne odbije dvanajst, boste želeli nositi prave čevlje, zato poiščite svoj popoln par in uživajte v silvestrovanju. Vse stvari si zaslužijo drugo priložnost in z letošnjim letom ni nič drugače. To novo leto oblecite svojo najbolj bleščečo obleko in v visokih petkah zaplešite v polnoč v svoji dnevni sobi!" Katarina, sijajen nasvet! Na voljo so v najbližji odprti Deichmann poslovalnici – zagotovite si svoje za popoln večer.

Katarini lahko slediš tudi na Instagramu __keenah in se prepustiš prelepim fotografijam.  

Deichmann Slovenija vam želi mirne in prijetne praznične dni!