Uporabno
1053 ogledov

Mojster za dva vam podari plinsko peč

V Energiji plus smo pripravili dvojno presenečenje ‒ z Mojstrom za dva bomo podarili plinsko peč, novi kupci elektrike ali plina pa boste deležni popusta in darila.

Mojster za dva - v varnih rokah sta plin in elektrika

Letošnjo pomlad smo pri Energiji plus začeli z novimi okrepitvami. V svoje vrste smo povabili "Mojstra za dva", ki popolnoma obvlada tako elektriko kot zemeljski plin ter vam pomaga izbrati paket oskrbe z energijo, ki popolnoma ustreza vašim potrebam in željam. Preverite ponudbo naših paketov in poskrbite za energetsko učinkovitost v vašem domu ‒ paketi Energije plus.

Mojster za dva vam podari plinsko peč - prijavite se!

Z malo sreče bo Mojster za dva prav vas opremil z novo plinsko pečjo in poskrbel za prihranek pri porabi elektrike in/ali zemeljskega plina.

“Sem mojster za dva in še več,
da res vas bo grelo,
sem zrihtal še peč.”

Vsi, ki bi si želeli, da vaš dom ogreje nova plinska peč, se prijavite tukaj. Z malo sreče bo Mojster za dva v vaš dom pripeljal pravo energijo. Srečnemu izžrebancu bo podaril Viessmann Vitodens 100-W. Nagradna igra traja do 12. maja 2019. Več o nagradni igri si lahko preberete tukaj.

Energija plus | Avtor:
Novi kupci, ki boste v času trajanja akcije sklenili pogodbo o dobavi elektrike in/ali zemeljskega plina pri Energiji plus, boste

1. Elektriko in/ali zemeljski plin plačevali DVA MESECA POL CENEJE.

2. PREJELI DARILO – 20 EUR (kot pripis 2.000 točk v lojalnostni program Moj PLUS).

 

 

Vabljeni na promocije - mojstrsko bo!

Vabljeni, da skupaj z Mojstrom za dva zapojete, se nasmejite njegovim dogodivščinam, preverite svoje znanje in tekmujete za nagrado. Obiščite nas:
10. 5. 2019, od 17:00 dalje, v Park Centru, Koper
11. 5. 2019, od 10:00 dalje, v Cityparku, Ljubljana