Uporabno
3369 ogledov

Na 14. Tehnološki konferenci o današnjih in prihodnjih izzivih vzdrževanja vozil

12 Tehnološka konferenca o vzdrževanju motornih vozil.
1/26
GMT
Tehnološka konferenca je dogodek, namenjen vsem mehanikom in avtoserviserjem, profesorjem strokovnih šol in študentom, ki želijo slediti aktualnim izzivom v poklicu, ki so si ga izbrali. Letošnja, že 14. Tehnološka konferenca bo ponudila teoretičen in praktičen vpogled v aktualne in prihodnje novosti v poklicu slovenskega mehanika.

Moto 14. Tehnološke konference, ki bo 1. in 2. februarja v Grand hotelu Bernardin v Portorožu, je "Pri napredku nas združuje tehnologija." Program strokovnega izobraževanja z dolgoletno tradicijo, z odprtimi razpravami in praktičnimi prikazi, je pripravil trikratni Mehanik leta Primož Rožnik, ki v Avto Akademiji pri podjetju GMT z izobraževanji skrbi za tehnično podkovanost serviserjev vozil, in podjetje Metron, s slovenskim gurujem električnih vozil Andrejem Pečjakom na čelu.

13. Tehnološka konferenca | Avtor: GMT GMT

Več informacij in program dogajanja 14. Tehnološke konference je navedenih v prijavnici, ki jo najdete na uradni spletni strani Tehnološke konference.

14. Tehnološka konferenca | Avtor: GMT GMT

Na 14. Tehnološki konferenci bodo v teoriji in na praktičnih primerih prikazali izzive današnjega avtoserviserja usposobljeni inštruktorji na področju avtoservisiranja in strokovnjaki vodilnih korporacij. Iz različnih kotov bodo osvetlili področje razvoja avtomobilskih sistemov in pogonov, ki mu morata z enakim tempom slediti tudi stroka, profesorji strokovnih šol in študentje.

13. Tehnološka konferenca | Avtor: GMT GMT

Pričakujete lahko predavanja s praktičnimi prikazi in odgovore na vaša vprašanja o težavah servisiranja vozil v sedanjosti in prihodnosti. V odprtih razpravah boste imeli priložnost za pridobivanje odgovorov na vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Na dvodnevnem dogodku bomo spregovorili o novostih 8-stopenjskih menjalnikov, predstavili napravo za zamenjavo olja samodejnih menjalnikov, spoznali bomo 48v mehko hibridno vozilo, osvetlili bomo tematiko ogrevanja in prezračevanja pri električnih vozilih, varnost baterij in vas spoznali z novostmi na področju elektrifikacije vozil na slovenskem trgu v letu 2020. Posvetili se bomo tipičnim odpovedim vodnih črpalk, nastavitvam podvozja s posebno 3D napravo, diagnostiki, ogrevalnim svečkam ipd. Opažamo, da je vse bolj pomemben, celo nujen primeren odnos mehanika s stranko, zato se bomo osredotočili tudi na vzpostavitev dialoga s stranko ob sprejemu vozila in se posvetili kalkulaciji cene delovne ure.

13. Tehnološka konferenca | Avtor: GMT GMT

PRIJAVNICO NA 14. TEHNOLOŠKO KONFERENCO NAJDETE TUKAJ.

Z zavedanjem, da je vse teoretično znanje vredno le toliko, kolikor je uporabno v praksi, bo dogodek podkrepljen s praktičnimi prikazi, kjer boste videli sam potek dela in v praksi uporabne prijeme.

13. Tehnološka konferenca | Avtor: GMT GMT

Dvodnevni dogodek ni namenjen le izpopolnjevanju znanja, ampak tudi druženju in novim poznanstvom. Spremljevalke oziroma spremljevalci se bodo lahko v času strokovnih izobraževanj v kulinarični kuhinji hotela izobrazili o kulinaričnih specialitetah. Organiziramo tudi brezplačni sproščujoči sobotni ogled Pirana in brezplačni nedeljski avtobusni izlet po priobalnem zaledju do slikovite istrske vasi Krkavče z istrskim kosilom ter degustacijo vin in oljčnih olj v spremstvu vodiča. V sobotnih večernih urah pa se boste lahko po slavnostni večerji lahkotno zavrteli ob zvokih skupine Weekend band.

13. Tehnološka konferenca | Avtor: GMT GMT

Na dogodek se lahko prijavite do vključno 29. januarja 2019.

Nekaj utrinkov iz lanske 13. Tehnološke konference, si lahko pogledate v priloženem videu.