Uporabno
922 ogledov

Na jesenski GRAND oddih v zapeljivi Koper

Grand Koper hotel Grand Koper hotel
Zakaj ne bi na oddih odšli v samo središče Kopra, kjer vas pričakuje prenovljeni Grad Koper hotel?
1/11
Ubald Trnkoczy

Grand Koper hotel nas s svojo dizajnersko podobo razveseljuje od lanskega poletja, ko je zasijal v novi luči. Hotelsko stavbo, ki krasi koprsko promenado vse od daljnega leta 1952, je zasnoval arhitekt Edo Mihevc, pri procesu prenove pa so sodelovali AKSL arhitekti in industrijski oblikovalec, David Tavčar. V opremi in drobnem inventarju se zrcalijo podobe morskih živih bitij – rakcev, jastogov, hobotnic in morskih zvezd pa tudi motiv koze, po kateri je mesto Koper dobilo ime že v času Rimljanov (Capris).

GRAND lokacija

Odlična lokacija Grand Koper hotela vas bo navdušila. V istem dnevu si lahko namreč privoščite lov na tartufe, kolesarjenje po priobalni kolesarski stezi do bližnje Izole ter nakupovanje in aperitiv v središče Trsta, ki se nahaja le 15 min vožnje stran. Če se vam zahoče raziskovanja istrskega zaledja, se lahko odpravite do slikovite istrske vasice Koštabona ter vinske fontane v Marezigah, z razgledom na Tržaški zaliv.

Grand Koper hotel | Avtor: Grand Koper hotel Grand Koper hotel

Razkošni občutek domačnosti

Posebnost Grand Koper hotela je tudi občutek domačnosti, v sicer moderno opremljenem hotelu. Prijazna in mladostna Grand ekipa bo poskrbela za odličen sprejem in dobro voljo. Hotelski ambient in terasa z razgledom na morje pa predstavljata čudovito kuliso za vaše počitniške selfije.

Gurmansko okušanje od jutra do večera

V Grand Koper hotelu so specialisti za Dolce vita stil življenja. Z njim vas bodo razvajali v hotelski Restavraciji CAPRA, piceriji CAPRIZZA ter CARLO lounge baru. Slastne bruskete po italijansko, domača pašta s tartufi in škampi, morske dobrote s polento in umetniške sladice izpod rok uigrane kuharske ekipe, so jedi, ki vas bodo navdušile. Poleg si privoščite kozarec lokalnega vina ali odlično KOPERsko pivo.

Grand Koper hotel | Avtor: Grand Koper hotel Grand Koper hotel

V Grand Koper hotelu so specialisti za Dolce vita stil življenja. Prepustite se jesenskemu razvajanju ob morju.

Več informacij najdete na spletni strani www.grandkoper.com. Lahko pa pokličete tudi na 05 610 05 00 ali pišete na elektronski naslov hotel@grandkoper.com.