Uporabno
74 ogledov

Na slovenske skakalke še posebej ponosni na Barcaffè: Nekaj srečnežev se bo z njimi lahko podružilo ob skodelici kave

Barcaffe Barcaffé
"Pravijo, sanjaj velike sanje, a trojnega slavja naših smučarskih skakalk, kljub izjemnemu trudu in dosedanjih uspehih prav gotovo ni predvidel nihče," pravijo na Barcaffè, ki tako Urši Bogataj, Niki Križnar, Emi Klinec, Špeli Rogelj kot vsem ostalim članom reprezentance čestitajo ob izjemno uspešni sezoni.

Barcaffè je že dolgo zlati sponzor slovenske skakalne reprezentance, zato jim ob takšnem uspehu izrekajo globok poklon in želijo, da bi še naprej uresničevali svoje sanje. Za uresničitev sanj pa je od sanjača potrebno narediti korak tudi do človeka akcije, kar Barcaffè ozavešča v svoji novi kampanji Premakni se. O pomembnosti prvih korakov, premikov in vztrajanja, ki jih spodbujajo v kampanji, so jim tudi naši skakalci v izjemno pomoč, saj v ljudeh bodrijo željo po uspehu in osebni izpopolnitvi, zato so nanje vsi na Barcaffè še posebej ponosni.

Si želite spoznati zvezde slovenske skakalne reprezentance?

Nagradna igra, ki se že odvija na Barcaffèjevem družbenem profilu Facebook in, kjer bodo tudi objavljeni vsi nagrajenci, uresničuje želje in riše nasmehe na obraz vsem navijačem naše skakalne reprezentance pa tudi tistim adrenalinskim navdušencem. Pri Barcaffè sporočajo, da bodo nagrajence zabavne nagradne igre nagradili z adrenalinskim spustom po najstrmejšem ziplinu na svetu, dvema VIP kartama za Planico 2023 in z druženjem ob kavi Barcaffè s člani slovenske skakalne reprezentance. Pohitite, nagradna igra je časovno omejena.