Uporabno
1482 ogledov

Načrtujte in organizirajte si dan!

Samsung Samsung
Pred nami so prijetni, a včasih dogajanja prepolni praznični dnevi. Načrtujte svoje dnevne aktivnosti in se na ta način izognite nepotrebnemu stresu. Vzemite si čas ta konec tedna, da zoptimizirate delovanje svojih pametnih naprav, si naložite aplikacije, ki vam bodo pomagale do boljših navad, in povežite vse pametne naprave med seboj. Nato pa samo še določite tedenske in mesečne cilje. Vse našteto vam bo sicer vzelo nekaj časa, ampak pomagalo organizirati čas in doseči vse zastavljene cilje.

Za vas smo pripravili seznam tehnološko najbolj dovršenih, vizualno privlačnih in zmogljivih naprav, ki se odlično povezujejo med seboj in vas podpirajo na poti do uresničitve vaših sanj.  

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Galaxy Z Flip4 – priročen in prilagodljiv spremljevalec

Pametni telefon Samsung Galaxy Z Flip4 izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen je s 17-centimetrskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in priročnim zunanjim zaslonom, ki meri le 4,82 centimetra in poskrbi za hiter dostop do vaših datotek ali fotoaparata.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung
Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki jo odlikuje revolucionarna funkcija FlexCam za snemanje video vsebin in fotografij pod kotom med 75° in 115°. Telefon odlikuje tudi ojačana 3.700 mAh baterijo s podporo za super hitro polnjenje. Napravo boste tako lahko do 50 odstotkov napolnili v samo 30 minutah, kar vam zagotavlja brezskrbno uporabo skozi ves dan.

Galaxy Z Fold4 – vrhunska naprava za boljšo produktivnost

Veliko potujete? Bi radi delo na poti opravili brez, da morate s seboj vzeti tablico, računalnik, računalniško miško in cel kup priključkov? Pametni telefon Galaxy Z Fold4 vam bo z zmogljivim naborom čipov Snapdragon 8+ Gen 1, 19,3-centimetrskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz omogočil hitro opravljanje vseh delovnih nalog tudi, ko se nahajate izven vaše pisarne. Naprava poleg tega ponuja še podporo za S Pen pisalo, funkcijo Multi Active Window in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Galaxy Z Fold4 ponuja tudi izboljšane možnosti za ustvarjanje posnetkov: kamero s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektiv s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Nightography poskrbi za osupljive posnetke ob šibki svetlobi.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Aplikacije, ki jih preprosto morate preizkusiti

Med aplikacijami, ki jih morate obvezno naložiti na svoj telefon so zagotovo: Samsung Health, Samsung Members in Samsung Global Goals. Storitev Samsung Members vam ponuja nenehno podporo in ekskluzivne vsebine, s pomočjo katerih boste lahko optimalno izkoristili svojo napravo.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung
Samsung Health vam bo pomagal, do lažjega doseganja ciljev vezanih na zdravje in dobro počutje. K zastavljenim globalnim ciljem za boljši svet, pa boste lahko prispevali z uporabo aplikacije Samsung Global Goals. Ko si boste omislili nov pametni telefon, pa vam bo najbolj prav prišla aplikacija Smart Switch, s katero boste zlahka prenesli podatke in vsebine iz ene naprave Galaxy na drugo.

Galaxy Z Flip4 + Galaxy Watch5 + Galaxy Buds2 Pro = popoln ekosistem naprav

Premalo spite? Pogosto pozabite na telesno aktivnost? Se vam zdi, da izgubljate nadzor nad  svojim življenjem? Predstavljamo vam serijo pametnih ur Galaxy Watch5, ki bodo nenehno spremljale vaše zdravje in dobro počutje ter vas opozorile, ko bo čas za sprostitev in športne aktivnosti. Osebnega trenerja sploh ne boste več potrebovali, saj bo vaše korake in kalorije štela pametna ura. Aplikacija Samsung Health pa bo poskrbela za pametne nasvete.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung
Pametna ura vam bo pomagala tudi do bolj kakovostnega spanca. Ponuja namreč funkcijo Sleep Sores, ki preko različnih živalskih vzorcev spremlja dolžino in kakovost vašega spanca. Brez skrbi, ura ima vzdržljivo baterijo in bo vaš spanec v celoti zabeležila tudi med vikendi, ko boste spali dlje.

Brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro se bodo zaradi odlične ergonomske zasnove in majhnosti prilagodile vašim ušesom. So izjemno dobro zvočno izolirane in s tremi mikrofoni poskrbijo, da z visokim SNR odpravijo vse zunanje šume. Za kakovost zvoka skrbi funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki še izboljšala že tako odlično audio izkušnjo. Funkcija zaznave glasu pa bo izključila ANC in aktivirala ambientalni zvok takoj, ko začnete govoriti. Tako boste lahko brez težav prisluhnili sogovorniku brez, da bi odstranili vaše Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke.

Samsung | Avtor: Samsung Samsung

Pot do popolne organiziranosti je dolga in zapletena. Olajšajte si življenje s pametnimi napravami Samsung Galaxy. V žep pospravite zložljiv pametni telefon, si na zapestje nadenite Galaxy Watch5 Pro in v ušesa namestite brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro. S pametnim trojčkom se boste lažje spopadli z vsemi dnevnim aktivnostim in ponovno postali gospodar svojega časa. 

Potrebujete nov pametni telefon ali pa bi le-tega radi dopolnili z uro in slušalkami? Obiščite spletno stran podjetja Samsung in izkoristite katero izmed ugodnih ponudb, ki vam prinašajo popuste in darila ob nakupu nekaterih naprav. Več o aktualnih ponudbah, si lahko preberete na povezavi.