Uporabno
1833 ogledov

Naj bo sesanje preprosto, hitro in učinkovito

Samsung BEspoke Jet Samsung
V zadnjih letih se na trgu pojavljajo številne naprave, ki obljubljajo, da nam bodo olajšale vsakodnevna opravila in prihranile čas. Hiter ritem življenja je vsekakor prispeval k temu, da še bolj cenimo vsako prosto uro, ki jo lahko preživimo z družino in prijatelji. Kako si lahko torej poenostavimo zamudna gospodinjska opravila? Med slednja zagotovo sodi tudi vsakodnevno sesanje. Odgovor je preprost: z naprednimi gospodinjskimi aparati!

Posesajte smeti in slab zrak

Samsung BEspoke Jet | Avtor: Samsung Samsung
S sesalnikom Samsung Bespoke Jet™ Complete boste nečistoče posesali, ne le sesali. Pri svojem delu namreč ujame 99,999 % drobnega prahu. Zato si lahko oddahnete, saj veste, da iz vašega sesalnika Jet izhaja le čist zrak. Sesalnik uporablja napreden večplastni filtrirni sistem, ki zadrži 99,999 % prašnih delcev in drobnega prahu. Zahvaljujoč čistilni postaji All-in-One Clean Station prah ne uhaja niti pri praznjenju posode. Postaja poskrbi za samodejno praznjenje posode za prah vsakič, ko sesalnik priključite nanjo. Polniti pa začne tudi baterijo sesalca, da ob naslednjem čiščenju ne ostanete brez, čeprav odstranljiva baterija s podaljšano življenjsko dobo zagotavlja nemoteno čiščenje do ene ure. Edinstvena tehnologija Air Pulse očisti koš za smeti, hkrati pa poskrbi, da drobni prah in delci ne uidejo nazaj v vaš dom. 0,5-litrska posoda za prah je tudi v celoti pralna.

Lahkotnost je vsekakor pomembna prednost

Sesalnik Bespoke Jet tehta le 1,44 kg in ga lahko upravljate zgolj z eno roko, brez obremenitve zapestja. V primerjavi z običajnimi sesalniki Samsung je to kar 24 odstotkov manj teže. Z njim brez težav očistite vso hišo, vključno z oblazinjenim pohištvom, zgornjimi površinami omar, žaluzijami, pod napravami in ostalim pohištvom. Čeprav je naprava zelo lahka, se njena moč lahko kosa z najtrdovratnejšo umazanijo. Digitalni invertni motor v zgolj nekaj sekundah s tal pobere vse, od raztresenih kosmičev vašega malčka do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov. S ciklonsko šobo se lahko poslovite od prašnih površin tudi na najbolj nedostopnih mestih. Z izjemno sesalno močjo in optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, ter 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, lahko zdaj zadihate lažje, saj sesalnik zagotavlja dosledno učinkovitost.

Samsung BEspoke Jet | Avtor: Samsung Samsung

Še več informacij o izdelku najdete tukaj.

Sesalnik je tudi prejemnik zlate nagrade za odličnost v oblikovanju. Ponuja namreč edinstveno izkušnjo, ki zajema celoten postopek od čiščenja in odstranjevanja do skladiščenja.

Podaljšajte si garancijo

Samsung vam sedaj zagotavlja še 5-letno garancijo na gospodinjske aparate. Za izbrane gospodinjske aparate, vključno s hladilniki, je do 31. decembra 2022 zagotovljena dodatna garancija. Za uveljavljanje pravice do promocije je potrebno v 30 dneh po nakupu prijaviti podatke o kupljeni napravi na spletni strani https://www.samsung.com/si/microsite/5-let-garancije-za-samsung-naprave/. Akcija traja do 31. decembra 2022, več informacij pa najdete na: https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/.