Uporabno
827 ogledov

Naj bo vrnitev v šolske klopi več kot le obveznost!

CCC CCC
Preverite CCC ponudbo obutve za otroke in najstnike ter ustvarite šolske komplete po najboljših cenah!
1/8
CCC

Ciril, Cene in Cvetka – junaki CCC kampanje NAZAJ V ŠOLO – bodo poskrbeli za dobro počutje in modni stil v novem šolskem letu. Preveri našo ponudbo za otroke in najstnike ter ustvari šolske komplete po najboljših cenah – šolsko obutev lahko dobiš že od 16,99 €, nahrbtnike pa od 19,99 € in neustavljiv – 40% popust na drugi, ugodnejši par obutve.

Zadnji tedni poletnih počitnic so pripeljali počitek do konca, zato je treba pripraviti šolski outfit. Glede na to, da se novo šolsko leto bliža, je CCC začel kampanjo NAZAJ V ŠOLO, kjer se lahko naši najmlajši vrnejo v šolo po najnovejši modi. Junaki naše kampanje, Ciril, Cene in Cvetka, bodo poskrbeli, da bo priprava še bolj zabavna!

To soboto, 3. 9. 2022, v nakupovalnem centru Supernova Rudnik v CCC trgovini NE ZAMUDITE NORE ZABAVE ob pričetku novega šolskega leta. Veliki dogodek CCC – TVOJ ČAS ZA IGRO se bo začel ob 11. uri, tam pa bodo tudi znani obrazi, med drugim vaši priljubljeni gamerji Lejica, ScorpLZ in JureTrsanBlond (aka Zagy). Vabljeni!

CCC | Avtor: CCC CCC

Za prihajajoče šolsko leto je CCC pripravil ponudbo, s katero bo veliko lažje kupiti šolski outfit na enem mestu. Med ponujenimi artikli za otroke in najstnike lahko najdeš superge, nahrbtnike, udobna oblačila in tudi dodatke, s katerimi boš dopolnil svoj šolski stil. 

Pri nas vas čaka bogat asortiment oblačil in obutve znanih blagovnih znamk za otroke v CCC, kot so Adidas, Fila, Puma, Champion in Converse. V ponudbi imamo tudi naše lastne znamke: Sprandi, Nelli Blu in Action Boy. Vsi sekundarni artikli so na voljo v CCC trgovinah in na ccc.eu.

Za oboževalce čarovnije je CCC pripravil kolekcijo s pravljičnimi motivi Harryja Potterja.

CCC | Avtor: CCC CCC

Vsak, ki si želi nositi moderna oblačila in obutev, ne bo razočaran s Sprandi kolekcijo. Odslej se malčki lahko oblečejo od glave do peta zahvaljujoč široki ponudbi superg in športnih oblačil, ki jih lahko naročite na ccc.eu/si

Ne pozabimo na modne dodatke. Obvezen detajl so udobni in prostorni nahrbtniki, ki bodo držali knjige, zvezke in druge pripomočke! V CCC smo pripravili široko izbiro športnih nahrbtnikov za mlajše in starejše šolarje. Dodaj barviti modni dodatek v svoj šolski stil: kape, bucket klobuki in nogavice bodo dopolnili tvoj šolski stil. 

CCC ti ponuja šolske komplete po najboljših cenah. Kupi obutev za šolo že od 16,99 €, nahrbtnike pa po ceni od 19,99 €. Vsi artikli so na voljo v vseh CCC trgovinah in na ccc.eu.