Uporabno
858 ogledov

Naj obrabljeno koleno ne ukrade vašega trenutka

DONA
1/2
Dona
Toplejši in daljši dnevi kar kličejo po preživljanju prostega časa v naravi. Tek, hoja v hribe ali vrtičkanje so učinkovito spomladansko prebujanje našega organizma, predvsem sklepov. Brez zdravih in gibljivih sklepov se življenje kaj hitro lahko prelevi v dolge dneve polne bolečin in oteženega gibanja. Ukrepajte pravočasno!

Zdravilo DONA je obstojna kristalizirana oblika glukozamina, ki klinično dokazano učinkuje pri lajšanju simptomov pri blagi do zmerni osteoartrozi kolena.

DONA | Avtor:

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Osteoartroza je obolenje sklepov, ki povzroči prezgodnje propadanje sklepnega hrustanca in postopno zožanje sklepne špranje, kar sčasoma vodi v menjavo sklepa. Osteoartroza največkrat prizadene sklepe, ki so obremenjeni z lastno težo – kolki, kolena, hrbtenica, pogosto pa povzroča težave tudi na malih sklepih rok. Glavni simptomi obrabe hrustanca so bolečina, težave pri gibanju in okorelost sklepov.

Za osteoartrozo zboli dvakrat več žensk kot moških.

Številne klinične študije so dokazale, da je zdravilo DONA superiorno v primerjavi z drugimi glukozamini in je zdravilo, ki doseže klinično relevantno plazemsko koncentracijo, potrebno za terapevtski učinek.

DONA | Avtor: Dona Dona

Strokovnjaki poudarjajo, da je zdravilo DONA edini glukozaminski preparat, ki ga priporočajo smernice za zdravljenje osteoartroze in edini dokazano deluje pri zdravljenju in celo preprečevanju osteoartroze kolena.

Na podlagi študije, ki je vključevala zdrave ljudi s tveganjem za razvoj osteoartroze kolena, je bilo ugotovljeno, da dodajanje glukozamina znatno znižuje tveganje za razvoj osteoartroze. V študiji je bila uporabljena formulacija glukozamina, ki je v zdravilu DONA.

Vsebino ene vrečice dnevno zmešate v kozarcu vode in popijete med jedjo. Z rednim jemanjem zdravila kristalizirani glukozamin DONA od enega do treh let zmanjšate tveganje za menjavo sklepa še 5 let po prenehanju zdravljenja.

Z uživanjem zdravila kristalizirani glukozamin DONA pričnite ob prvih bolečinah v kolenu in omilite pojavnost osteoartroze kolena.

Zdravilo DONA je na voljo brez recepta v vseh lekarnah.