Uporabno
1126 ogledov

Najatraktivnejši odtis modne jeseni - ZX 2K BOOST

Adidas ZX 2K Boost Adidas
Najbolj udoben copat v svežih barvah jeseni navdušuje tudi slovenske modne in lifestyle vplivneže!

Adidas že od nekdaj ustvarja obutev, ki združuje vrhunsko inovativnost in udobje z originalnim oblikovanjem. To jesen ponovno navdušujejo z novim modelom dizajn serije ZX, v katerem nikakor ne boste neopaženi! Ultra udobni copati ZX 2K BOOST niso le paša za oči, ampak boste v njih lahko v celoti občutili, kot pravijo pri Adidasu,“čudno zadovoljujoč” občutek.

Vrhunska kombinacija tehnologije in estetike

Adidas ZX 2K Boost | Avtor: Adidas Adidas

Modeli ZX se že več kot 30 let uvrščajo v sam vrh oblikovanja trendovske športne obutve. Navdihnjeni so s tekaškimi modeli, a ZX nudi veliko več kot udobje. Z robustno kombinacijo tekaške tehnologije in sodobne estetike so ZX copati eden najbolj progresivnih modelov modne družine Adidas Originals.

 

Dizajn modelov ZX zaznamujejo osupljivost, nesmiselnost in drugačnost.

Tudi najnovejši lepotec iz te družine ni izjema. Trendovski lifestyle model ZX 2K BOOST združuje elemente legendarne serije ZX s tehnologijo Boost™. Rezultat je copat, ki prinaša največjo stopnjo udobja pri vsakem koraku. Občutek, ko ga obujete, je neverjeten. Ne, ne da se ga opisati - enostavno ga morate občutiti!

Jesen je čas za ombre

Jesenska kolekcija Adidas Originals prinaša ZX 2K BOOST v prelivajočih in svežih ombre barvnih paletah. Živo roza, prelivajoča v modro preseneča na ženskem, modra, ki prehaja v živo rdečo pa navdušuje na moškem modelu. Opazno, ekstravagantno in maksimalno udobno!

ZX 2K BOOST občutek navdušil tudi znane Slovence 

Adidas ZX 2K Boost | Avtor: Adidas Adidas

Vrhunskemu udobju in atraktivnemu dizajnu se niso mogli upreti niti slovenski modni in lifestyle vplivneži. Gaja Prestor, Nika Krmec, pevec David Amaro, akrobata Flipping Art in svetovno znana plesalca ter koreografa EZ Twins so navdušeni nad izjemno nosljivostjo in udobnostjo ter ekstravagantnim izgledom novih ZX 2K BOOST modelov. Nosijo jih tako v udobju svojega doma, na treningu, sprehodu ali med delovnimi obveznostmi.

 

 

 

 

 

Pevka Gaja Prestor je nadušena: "Športni copati so enostavno tako udobni in lahki, kot da nimaš nič obuto. Super objamejo nogo in se ujemajo z veliko različnimi outfiti. Zelo rada jih nosim! Najbolj všeč mi je dizajn in izbira barv!"

Tudi Nika Krmec se zaveda, da je ZX veliko več kot le udobna obutev: "Pri XZ supergah mi je najbolj všeč kako udobni so, saj mi inovativni Boost podplat daje občutek lebdenja. Seveda ne morem izpustiti prelepega dizajna, kjer se prelivajo moje najljubše barve!"

Adidas ZX 2K Boost | Avtor: Adidas Adidas

 

Adidas ZX 2K Boost | Avtor: Adidas Adidas
Koreografa in plesalca EZ Twins sta nad njimi navdušena tudi med najzahtevnejšimi treningi. "Danes sva prvič preizkusila nove ZX copate tudi med treningom mobilnosti in eksplozivnosti. Po resnici lahko poveva, da so to najbolj udobni copati, ki sva jih kadarkoli nosila," pravita.

Stopite tudi vi v najatraktivnejši in najbolj udoben copat letošnje jeseni! Najnovejši modeli Adidas ZX 2K BOOST vas že čakajo v trgovinah Buzz in The Athlete’s Foot.