Uporabno
2316 ogledov

Najbolj iskani modeli te sezone po izboru slovenskih vplivnic!

Deichmann Deichmann
Slingback salonarji, modne superge, sandale in natikači s peto so priljubljena poletna obutev te sezone, prihajajo pa v še bolj zanimivih modelih! Preverite, kaj so izbrale naše vplivnice Nika Kar, Nika Krmec in Tjaša Kokalj!

Vpadljive barve, vzorci in odtisi vas bodo navdušili, naše vplivnice Nika Kar, Nika Krmec in Tjaša Kokalj pa so pokazale, kako same čudovito kombinirajo nekatere izmed najbolj zanimivih modelov nove Deichmannove poletne kolekcije.

Elegantni modni sandali s petko

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Priljubljena manekenka, vplivnica, voditeljica in modna poznavalka Tjaša Kokalj je izbrala čudovite modne sandale v beli barvi s petko, katerim piko na i daje prav malce bolj robustni pašček, ki nudi mehko in hkrati trdno oporo koraku. Kombinacija oprijetih hlač športnega stila v temnih odtenkih in letos tako priljubljene široke srajce z daljšimi rokavi prida občutek glamurja in sproščene elegance, videz pa zaokrožuje mala rdeča torbica za vse drobnarije, ki jih potrebuje vsaka ženska.  

Trendno in ležerno hkrati: bele superge

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Uspešna slovenska ustvarjalka, pevka in znana slovenska Instagram vplivnica Nika Krmec prisega na udobno, ležerno in hkrati super modno. Tokrat je izbrala modne supergice v belem odtenku z malo višjo platformo blagovne znamke Fila. Prav takšne superge so hit letošnjega leta, saj jih z lahkoto kombiniramo v neskončno kombinacijah in čisto za vse prilike. Nika jih je skombinirala z elegantnim odštekanim hlačnim kompletom in odlično zaokrožila svoj stajling, seveda pa jih lahko kombiniramo poljubno tudi z daljšimi oblekami in poletnimi krilci.

Superge so odličen izbor tudi, ko smo na poti oziroma na dopustu, saj nam bodo omogočile udoben korak in prijetno raziskovanje uličic ter mestnega utripa, ki ga zlasti radi začutimo poleti.

Slingback stil in vpadljiva zelena za Niko Kar!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann
Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Priljubljeno manekenko, stilistko in znano slovensko vplivnico Niko Kar je to sezono prav tako prevzel trend zelene barve. Izbrala je hit te pomladi in prihajajočega poletja, vpadljive slingback salonarje z visoko peto v zeleni barvi, ki poudarjajo ženstvenost in prinašajo pridih nagajivosti ter svežine. Visoke petke in pripadajoči top v zeleni barvi je umirila z elegantnim črnim krilom, za piko na i pa poskrbela z vpadljivo rdečo malo torbico z naramnicami. Čudovit stil in popoln videz za vsakovrstne opravke, pa tudi za večerni zmenek!

Slingback salonarji so med najbolj iskanimi modeli tega leta, in če se želite poigrati s takšnim videzom, jih lahko pri Deichmannu dobite v številnih barvah – od romantične rožnate, vijolične do živahnih zelenih in rumenih, seveda pa lahko vzamete tudi klasične črne ali bele odtenke!

Naj bo izbor znanih vplivnic tudi navdih za vas in za obisk Deichmanna – za popolne čevlje in modne dodatke v prihajajočem poletnem času.

Celotno kolekcijo si lahko pogledate na Deichmann spletnih straneh, prav tako pa tudi vabljeni v poslovalnice Deichmann po celi Sloveniji.