Uporabno
1741 ogledov

Najboljša adrenalinska doživetja v Sloveniji v 2021

Novis, rafting Hydromania
Prelepo dolino Soče vsako leto obišče ogromno tujih gostov, ki se pripeljejo iz več kot tisoč kilometrov oddaljenih krajev, Slovenci pa se zelo redko odločimo in premalo izkoristimo aktivnosti v Bovcu.

Preverili smo, katera adrenalinska doživetja so najboljša za posameznike, skupine ter na katerih aktivnostih v Bovcu lahko uživate kot družina z mlajšimi otroci. 

Rafting, Soča, Nomis | Avtor: Hydromania Hydromania

Najbolj priljubljene so vodne aktivnosti na Soči, kot so rafting, kajak in kanjoning. Mi smo dan preživeli skupaj s športno agencijo HYDROMANIA. Preverili smo, kateri spust je najbolj priljubljen, kateri najbolj adrenalinski in, ali se raftinga lahko udeležimo skupaj z otrokom. 

Zaupajte profesionalnim vodnikom, ki vam bodo svetovali, kateri spust je za vas najbolj primeren. 

Adrenalinski rafting na Soči   

Rafting, Soča, Nomis | Avtor: Hydromania Hydromania

Adrenalinski rafting na Soči nam je bil eno najlepših doživetij v Sloveniji. Odsek Boka -  Trnovo je najbolj priljubljena in najbolj atraktivna trasa za Klasik rafting. Izkušeni lokalni vodniki vas naučijo vse, kar morate vedeti za zabaven in predvsem varen spust. Poleg navdušujočega brzenja po reki smo si privoščili tudi nekaj aktivnih postankov, kjer smo se pod budnim očesom vodnika prijetno osvežili s skoki v vodo. Spust je primeren za vsakogar. 

Pravi adrenalinci se pogosto odločijo za dolgi rafting, ki poteka po trasi Zmuklica – Trnovo. 

Kateri je najboljši rafting v Sloveniji 

Priporočamo rafting KLASIK, čeprav je najboljši rafting odvisen od vaših sposobnosti. Športna agencija HYDROMANIA vam bo pripravila traso po vaših zmožnostih in poskrbela za nepozabno zabavo. 

Od udeležencev rafting na Soči ne zahteva predznanja, prav tako je aktivnost primerna za vse generacije. 

Najboljša adrenalinska doživetja v Sloveniji za otroke v 2021 

Otroci imajo od vseh adrenalinskih vodnih doživetij najraje rafting, kanjoning in kajak. 

Rafting, Soča, Nomis | Avtor: Hydromania Hydromania

Družinski RAFTING na reki Soči je idealno doživetje za družine z majhnimi otroci 

 

Rafting, Soča, Nomis | Avtor: Hydromania Hydromania
Otroška različica raftinga je varna, mirnejša, poteka po izrazito panoramskem delu Soče. Tu se družine z majhnimi otroki lahko prepustite nepozabnim razgledom in užitkom na Soči. Rafting pomeni otrokom uresničitev pustolovskih sanj in njihovo navdušenje je nepopisno. Starostne omejitve ni. 

Preverili pa smo še ostale vodne adrenalinske aktivnosti in doživetja za otroke. 

KANJONING in KAJAK 

Kanjoning ali soteskanje je aktivnost v naravnemu vodnemu parku, ki ga je ustvarila reka skozi čas. Nudi naravne gladke kamnite tobogane, številne skoke v bazen in spuste v najbolj skrite tolmune sotesk, kjer se otroci, starejši od 9 let nepozabno zabavajo. 

Za soteskanje ali kanjoning v dolini Soči potrebujete le malo poguma in veliko željo po novi avanturi. 

 

Rafting, Soča, Nomis | Avtor: Hydromania Hydromania

Spust z odprtim kajakom je primeren za popolne začetnike in prekaljene mojstre. Namenjen je vsem, ki želite samostojno, a pod budnim očesom vodnika, uživati tako v zavesljajih po Soči, kot v hipnotično lepih razgledih. Športna agencija HYDROMANIA vam pomaga izbrati odsek po meri vaše usposobljenosti. 

Kdaj je najbolj primeren čas za adrenalinska vodna doživetja? 

Sezona je od marca do oktobra, najbolj primerno pa je v juliju in avgustu. 

Adrenalinsko darilo za rojstni dan 

Iščeš idejo, kaj podariti bližnjim? Včasih potrebuješ le majhen namig, da dobiš pravo idejo za darilo. Presenetite jih in jim podarite ADRENALINSKO DARILO ZA ROJSTNI DAN. 

Pri športni agenciji HYDROMANIA imajo vsi vodniki večletne, bogate izkušnje, opravljene vse licence za plovbo in mednarodne izkušnje. Z njimi ste v varnih rokah in poskrbeli bodo za nepozabno DRUŽINSKO DOŽIVETJE. 

Rezervirajte razburljivo rafting doživetje za vašo družino: 

031 808 075, ali info@hydromania.si 

Ne odlašajte, na voljo so vam za kakršna koli vprašanja.