Uporabno
1971 ogledov

Najlepša obutev sedaj znižana do 50% – tak je črni teden v priljubljeni trgovini!

deichmann Deichmann
Kvalitetni in trendni škornji, širok izbor obutve iz pravega usnja in superge vodilnih svetovnih blagovnih znamk po najbolj ugodnih cenah – zaradi vsega tega je Deichmann zagotovo med bolj priljubljenimi trgovinami za vse kupce, ki te dni iščejo najboljše ponudbe znižanj.

Znižanja v Deichmannu trajajo vse do 26.11.2022, zato je sedaj odlična priložnost, da si tiste čevlje, ki jih že celo jesen opazujete, kupite po znižani ceni, in to do -50% v poslovalnicah po celi Sloveniji.

Trgovine Deichmann so preplavili priljubljeni modeli obutve, posebna znižanja v črnem tednu, ki velja za najbolj razburljiv teden za nakupovanje, pa vključujejo toplo zimsko obutev, visoke in nizke škornje, gležnjarje in salonarje, pa tudi superge znanih blagovnih znamk, kot so adidas, Nike, Fila in mnogih drugih.

deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

V Deichmannu smo našli obutev za celo družino, zlasti pa smo se razveselili obutve po znižanih cenah tudi za otroke vseh starosti. Naši mali razigranci bodo zlahka našli vse, kar potrebujejo za navaden ali pa športno obarvan šolski dan, pa tudi za vse svoje prostočasne aktivnosti. Modne in termo škornje, trendne športne superge ter tudi čudovite nahrbtnike, v katere zlahka zložimo vse, kar šolar potrebuje.

deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Moški se bodo razveselili izbora toplih, funkcionalnih škornjev, ki jih lahko nosijo kjerkoli, ne glede na priliko. Izbirajte med elegantnimi škornji v chelsea stilu, klasičnimi elegantnimi čevlji ali čevlji za prosti čas, na voljo pa so tudi vedno priljubljeni modeli usnjenih gležnjarjev ali škornjev z vezalkami, ki bodo odlično izgledali v kombinaciji z jeansom, črnimi hlačami ali priljubljenim cargo stilom. Obvezni postanek v vašem nakupovalnem dnevu naj bo tudi oddelek športne obutve, kjer smo našli odlične modele superg in zimskih škornjev za planinske pohode in trekking.

deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Vse, kar potrebujete za popolno nakupovanje v črnem tednu, boste do vključno 26.11. našli v Deichmannu, kjer lahko celotna družina uživa v nakupu znižane obutve in modnih dodatkov.