Uporabno
1399 ogledov

Največji plesni izziv tega leta: To so reakcije žirantov na vaše plesne posnetke

MTik Tok Dance Akademija M SOSESKA
Največji plesni izziv tega leta, Mercatorjeva Tik Tok Dance Akademija, je v polnem zagonu. V štirih izzivih ste imeli slave željni plesalci možnost prepričati tričlansko žirijo, da si zaslužite mesto v polfinalu in se s tem pomaknete korak bliže k nori nagradi – plesnemu potovanju v Los Angeles ali denarni nagradi v vrednosti 5000 evrov.

Štirje plesni izzivi, štiri možnost, da ste si priplesali polfinale in tako prišli še korak bliže možnosti, da na koncu postanete veliki zmagovalec prvega regijskega plesnega talent šova pri nas MTik Tok Dance Akademije. Zmagovalca čaka zares lepa nagrada, ki si jo bo lahko izbral sam! In sicer bo lahko izbiral med denarno nagrado v vrednosti 5000 evrov ali pa se bo odločil za potovanje v Los Angeles, kjer se bo lahko udeležil plesnih tečajev pod okriljem vrhunskih plesalcev in koreografov v priznanem studiu Millennium. 

Navodila za plesne izzive, po katerih ste se naučili koreografij, ste našli na YouTubu M SOSESKA. Ko ste posamezni ples obvladali, ste se morali posneti in nato svoj video objaviti na TikToku, dodati ključnik #mtiktokdanceakademija in označiti @mercatorslovenija.

MTikTok Akademija | Avtor: M SOSESKA M SOSESKA

Po vsakem plesnem izzivu si žirija, ki jo sestavljajo naš priznani koreograf in plesalec Žiga Sotlar, zvezda Tik Toka Žiga Kukovič – Kuxala in balkanska superzvezdnica Sara Jo, ogleda vse posnetke, jih pokomentira in nato izbere nove polfinaliste ter nekomu podeli še laskavi naziv 'Ultimate king factor'. Med udeleženci vsakega izziva žirija izbere do 10 tekmovalcev, ki se bodo srečali na polfinalnem tekmovanju v živo. Sledil bo finale, ki bo odločil o velikem zmagovalcu.

Na Mercatorjevi spletni video platformi M SOSESKA so do zdaj objavljeni trije tako imenovani 'react' videi, v katerih žirija komentira prve tri izzive (video komentiranja četrtega izziva si boste lahko ogledali v kratkem). V zadnjem videu, ki pripada tretjemu plesnemu izzivu, sta svoje mnenje podajala Žiga Sotlar in Sara Jo.

Žirija ima težko delo

"Tretji challenge je bil spet nor. Vsi ste bili res res hudi, tako da je imela ocenjevalna žirija z mano na čelu res težko delo," je že takoj na začetku povedal naš priznan plesalec in koreograf Žiga.

Ker se je tretji plesni izziv plesal na remix skladbe žirantke Sare Jo z naslovom 'Mili, mili', je tokrat h komentiranju Žiga povabil prav Saro. Ta je o tekmovalcih, ki so plesali v tretjem izzivu, povedala naslednje: "Zdi se mi, da so iz tedna v teden boljši. Nekaj jih je bilo naravnost fantastičnih."

Sari Jo pri ocenjevanju nič ni ušlo – pozorna je bila tako na prizorišče, kjer je tekmovalec plesal in snemal video, kot tudi na izbor oblačil in izraz na obrazu. Seveda pa njenemu budnemu očesu ni ušla celostna energija, ki jo tekmovalci izžarevajo. A Žiga je bil tisti, ki je bil pri podeljevanju točk od 1 do 10 nekoliko bolj strog.

Kaj sta Žiga in Sara povedala o tokrat videnih tekmovalcih, kdo si je priplesal polfinale in kdo si je v tretjem izzivu prislužil laskavi naziv 'Ultimate king factor', preverite V VIDEU NA TEJ POVEZAVI.


Plesalce pod drobnogled vzela tudi postavna hrvaška plesalka Tina Walme

Teden pred tem je glavnemu žirantu in mentorju Žigi pri pregledovanju plesov druga izziva MTik Tok Dance akademije pomagala še ena lepotica – Žiga je kot gostujočo komentatorko gostil priznano hrvaško plesalko Tino Walme, ki pleše ob mnogih glasbenih zvezdah, med drugim tudi ob Severini in Nataši Bekvalac"Pozorno spremljam vaše tekmovalce in veseli me, da je tako veliko plesalcev, tako veliko mladih. Zelo se veselim videti, kako so opravili ta challenge," je na začetku ocenjevanja povedala Nina.

Kdo jo je prepričal in kdo se je s pomočjo drugega izziva prebil naprej v polfinale, boste izvedeli v DRUGEM REACT VIDEU, KI SI GA LAHKO OGLEDATE TUKAJ.


Čisto prvi plesni izziv, ki je v polfinale ponesel prvo skupino slave željnih plesalcev, pa je komentiral moški del žirantske ekipe, in sicer Žiga Sotlar ter Žiga Kukovič – Kuxala. Kaj sta povedala, kdo ju je najbolj prepričal in kdo si je v čisto prvem izzivu že priplesal mesto v polfinalu, preverite TUKAJ.

Plesni šov MTikTok Dance Akademijo lahko spremljate na M SOSESKI. Vsi nadobudni plesalci, ki vas zanima več o samem poteku velikega plesnega tekmovanja, pa dodatne informacije najdete TUKAJ.