Uporabno
5848 ogledov

Nakit: To so vroči trendi tega poletja

Sten Time Sten Time
Nakit je postal nekaj nepogrešljivega tudi poleti, celo na plaži. A s čim se okrasiti to poletje, da boste z roko v roki z najbolj vročimi trendi ta hip?

Nakit je že od nekdaj nepogrešljiv dodatek vsake ženske in tudi mnogih moških. Pa naj gre za posebne priložnosti, kot so poroke, zabave, javne prireditve, ali za vsakdanja opravila, kot sta odhod v službo ali druženje s prijatelji. Nosimo ga lahko vedno in povsod – tudi poleti, celo na plaži. Pravzaprav so zapestnice, nagležnice in verižice za okrog bokov postali velik modni trend, ko gre za krasitev telesa v kopalkah.

Sten Time | Avtor: Sten Time Sten Time

Čudovit nakit za vse priložnosti lahko najdete v fizičnih ali spletni trgovini Sten Time. Njihovo pestro ponudbo nakita preverite TUKAJ!

S prihodom poletja, ko se rokavi krajšajo, se povečuje količina nakita na rokah, posebej zapestnic. Najbolj v trendu je tudi to leto tako imenovan ''layering'', torej nalaganje različnih kosov nakita drugega za drugim.

"Letos je v ospredju nakit v zlati barvi, klasika pa ostaja srebrn nakit z modrimi kamni. Sicer pa še en modni namig: na zagorelo kožo se odlično poda rose gold nakit," še svetujejo izkušeni svetovalci pri Sten Time, kjer se lahko pohvalijo s pestro zbirko najbolj modnega nakita različnih svetovno znanih znamk.

Modni trendi se, tudi pri nakitu, vseskozi nekoliko spreminjajo. In sodeč po poročanju tujih modnih medijev, so modne zapovedi poletja 2021, ko gre za nakit, poleg že zgoraj omenjenih tudi naslednje ...

Sten Time | Avtor: Sten Time Sten Time

Barve, barve, barve

Eden glavnih trendov tega poletja so barve. Če želite biti v koraku z aktualnimi modnimi trendi, potem si omislite nakit, ki vsebuje žive barve – rumeno, turkizno, živo roza, neon zeleno ali oranžno in podobno. Lahko so prstani v kričečih barvah, verižice z barvitimi obeski, zapestnice ali nagležnice. Tudi z živobarvnimi uhani ne boste zgrešili.

Nakit v obliki verige

Letošnje poletje so 'in' verižice, ki spominjajo na verigo – pa naj bo v izvedbi rumenega ali belega zlata oziroma iz srebra. Kako veliko in vpadljivo boste izbrali, je seveda odvisno od vas. Oziroma od tega, kako močno želite izstopati. Če niste ljubitelj verižic, pa vam je misel na nakit v imitaciji verige všeč, si lahko omislite tudi zapestnico ali celo uhane v obliki verige.

1/10

Personaliziran nakit

Prav tako ne boste zgrešili, če boste to poletje izbrali nakit z obeskom začetnic imen vam ljubih oseb. Inicialke lahko nosite kot obeske na verižicah ali zapestnicah, lahko tudi kot uhane. Druga možnost pa je seveda, da si izberete nakit, na katerem bo ime izpisano v celoti.

A tudi nakit, ki predstavlja vaše astrološko znamenje ali vsebuje kamne z nekim določenim pomenom, v katerega verjamete, sodi v kategorijo personaliziranih modnih dodatkov.

Talismani in amuleti

In prav nakit s talismani oziroma amuleti je še en trend letošnjega poletja. Gre za obeske različnih simbolov ali kamne z določenim pomenom, za katere ljudje verjamejo, da krepijo njihove čakre, jim dajejo pozitivno energijo, jih varujejo pred slabimi vplivi okolja (lajšajo vpliv stresa na delovnem mestu, pomagajo pri doseganju notranjega miru, krepijo samozavest in podobno). Če bodo talismani, ki si jih boste izbrali, kakšnih živahnih barv, pa boste sploh v trendu.

Sten Time | Avtor: Sten Time Sten Time

Biseri

Znova so v ospredju biseri, ki – če dobro pomislimo –, sploh niso nikoli zares šli iz mode, saj veljajo poleg diamantov za enega najbolj večnih in elegantnih kosov. Gotovo bi si vsi želeli nositi zapestnice, verižice, uhane ali celo nagležnice iz pravih biserov, a če si jih ne morete privoščiti, lahko na plaži ali na večernem sprehodu ob morju šarmirate tudi z nakitom iz kamnov, ki so podobni biserom (na primer kamni iz rožnatega kvarca).

Ogromno izbiro raznovrstnega nakita najdete v trgovinah Sten Time, kjer boste lahko po dostopnih cenah kupili čudovite kose ne le za letošnje poletje, ampak za vse letne čase in priložnosti.

"Našo ponudbo nakita sestavljajo izdelki znamk Brosway, Just Cavalli, Blush, Lotus, Paul Hewitt in Ti Sento. Prepričani smo, da v tako široki ponudbi lahko vsakdo najde nekaj zase," zagotavlja Sten Time. Njihovo pestro ponudbo nakita lahko preverite TUKAJ!