Uporabno
156 ogledov

Namenska robotska prijemala in prodaja posameznih komponent za izgradnjo univerzalnih robotskih prijemal

EOAT Experts, robotska prijemala, tehnologija EOAT Experts
Spoštovani, sporočamo Vam, da smo uradni ekskluzivni zastopnik ter uvoznik proizvajalca namenskih komponent za izgradnjo univerzalnih robotskih prijemal nemškega podjetja ASS Maschinenbau GmbH in Nemčije.

Podjetje ASS Maschinenbau GmbH že več kot 50 let razvija, proizvaja in patentira inovativne in velikoserijske namenske komponente za izgradnjo robotskih prijemal ter montažnih in video-nadzornih kontrolnih linij.

Podjetje se ukvarja s proizvodnjo komponent za izgradnjo robotskih prijemal, avtomatizacijo proizvodnje , PA-formingom ( 3D tiskanje) FRP handlingom, video kontrolnimi sistemi in ostalimi namenskimi storitvami za potrebe proizvodnje linije.

Prednost proizvedenih komponent  je predvsem v modularno fleksibilnih namenskih rešitvah, specialnimi inteligentnimi robotskimi prijemali kot tudi z izjemnim 3D inženiringom za zahtevane namenske unikatne rešitve kupcev.

Kvaliteta – izdelano v Nemčiji

Več kot skupno 7.000 komponent, ki so izdelane iz visoko kvalitetnih materialov po visokih NEMŠKIH standardih kakovosti DIN/ISO 9001:2008, saj podjetje ASS svojim strankam privošči le najboljše.

Podjetje ASS iz Nemčije ima prav tako pridobljene vse potrebne certifikate Prav pred kratkim pa so zelo ponosni, saj so pridobili t.i. "CLIMATE NEUTRAL PRODUCTION CERTIFIKAT"

Torej s svojo proizvodnjo namenskih komponent ne vplivajo na klimatske spremembe okolja.

EOAT Experts, robotska prijemala, tehnologija | Avtor: EOAT Experts EOAT Experts

EOAT Experts, robotska prijemala, tehnologija | Avtor: EOAT Experts EOAT Experts

Naše podjetje EOAT EXPERTS d.o.o. se  v sodelovanju z Nemškim dobaviteljem ASS Maschinenbau GmbH  komponent tako ukvarja s 3D konstruiranjem ( SOLIDWORKS )  in sestavljanjem namenskih ROBOTSKIH PRIJEMAL za  manjše fleksibilne projekte avtomatizacije ter robotizacijo proizvodnje na področju avtomobilske industrije, področju bele tehnike, področju pakiranja živilske industrije, farmacevtskih postopkov in ostalih proizvodnih procesih, kjerkoli se srečujemo raznoraznimi namenskimi manipulatorji oz. 6 osnimi roboti.

Prav tako se ukvarjamo s prodajo in svetovanjem pri izbiri namenskih komponent za izgradnjo robotskih prijemal. Izdelujemo namenske rezilne postaje za plastiko, v zadnjem času pa nudimo tudi storitev laserskega odreza s CO2 laserjem. Imamo tudi specialnega dobavitelja za 3D tiskane kose vseh vrst materialov.

EOAT Experts, robotska prijemala, tehnologija | Avtor: EOAT Experts EOAT Experts

EOAT Experts, robotska prijemala, tehnologija | Avtor: EOAT Experts EOAT Experts

Na podlagi vaših povpraševanj  oz. zahtev prevzamemo celoten projekt od zasnove, razvoja in izdelave do  skupnega končnega zagona na vašem brizgalnem stroju oz. proizvodnji liniji.

Več o tem si lahko preberete na naši spletni strani www.eoatexperts.com

EOAT Experts, robotska prijemala, tehnologija | Avtor: EOAT Experts EOAT Experts

Izključno za prodajo standardnih komponent proizvajalca ASS Maschinenbau GmbH iz Nemčije smo vam na voljo na naslednjih kontaktih:  info@eoatexperts.com   GSM: +386(0)40 293 792

Več podatkov o matičnem proizvajalcu lahko dobite tudi na njihovi uradni spletni strani https://www.ass-automation.com, kjer so vam na voljo ob brezplačni registraciji tudi 3D STEP računalniški modeli vseh prodajnih komponent.

Za  prevzem brezplačnega tiskanega kataloga proizvajalca robotskih komponent podjetja ASS iz Nemčije oz. obisk našega prodajnega tehnika nas prosim kontaktirajte na info@eoatexperts.com.