Uporabno
88 ogledov

Naravna kozmetika za intimni predel

LUXURY INTIMATE LUXURY INTIMATE
Zaradi novodobnega načina življenja se kar 75 % žensk občasno ali redno sooča s težavami v intimnem predelu. Iz tega razloga sta sestri Tamara in Sara leta 2016 zasnovali prvo intimno negovalno olje LI QUANDISA znamke LUXURY INTIMATE, ki postaja sinonim za naravno nego.

Podjetje DiDios d.o.o iz Ljubljane, ki sva ga ustanovili sestri Tamara in Sara, v zadnjih 10ih letih deluje na področju prodaje zdravstvenega materiala. Nekajletno sodelovanje z ginekologi nama je dalo boljši vpogled v problematiko, s katero se na tem področju srečujemo ženske. Zaradi novodobnega načina življenja se kar 75 % žensk občasno ali redno sooča s težavami v intimnem predelu. Iz tega razloga sva leta 2016 zasnovali prvo intimno negovalno olje LI QUANDISA znamke LUXURY INTIMATE, ki postaja sinonim za naravno nego in pomeni korak naprej pri negovanju in ohranjanju zdravja intimnih predelov.

Naravna kozmetika za intimni predel

S Tamaro sva že pred leti izločili nenaravno kozmetiko z najinih polic in za vse našle naravno nadomestilo le za intimni predel tovrstnih naravnih izdelkov nisva našli. Ker se ženske in seveda tudi midve že leta soočamo s težavami na intimnem predelu, kot so vnetja, srbečice, močni beli tok, itn  nama ni preostalo drugega kot, da sami ponudiva nekaj naravnega, izjemnega ter učinkovitega.

LUXURY INTIMATE | Avtor: LUXURY INTIMATE LUXURY INTIMATE

Najboljše, kar ponuja narava

Najino poslanstvo je in ostaja ozaveščanje deklet, žensk, otrok in moških o pomembnosti nege in zaščite intimnih predelov. Pri snovanju negovalnega olja je bilo najino navdušenje in takojšnja povezava z idejo, izdelkom in poslanstvom neizbežna. Ko se je porodila ideja, se je star ruski recept pod budnim nadzorom vrhunskih strokovnjakov prilagodil in dodelal, da vam omogočimo ugodje in najboljše, kar nam ponuja narava.

Tamarina ljubezen do umetnosti se lepo odraža v njenem daru za slikanje, obenem pa skozi svoja dela ovekoveči svoj pogled na lepoto ženskega telesa ne glede na obliko. Vso njeno umetnost boste zasledili na naših unikatnih embalažah, brošurah in naši internetni strani.

Sari pa sta bili ljubezen do narave in živali položeni že v zibko, kar zvesto neguje tudi danes in se le to odraža tudi pri sestavi olj, namreč ne odstopa od skrajno izbirčnega asortimaja zelišč, cvetlic ter drugih surovin , saj verjame, da je le 100% naravno najboljše za naša telesa.

Obe pa trdno verjameva, da ni večje moči kot ta, da se ženske med seboj podpirajo in si pomagajo. Najina mama naju je vedno učila in verjela v moč žensk in temu zvesto slediva.

vagina | Avtor: Profimedias Profimedias

Luxury Intimate – sinonim za intimno nego

Poleg tega, da LUXURY INTIMATE postaja sinonim za intimno nego, je zgodba dobila še večje razsežnosti, ki ne zajemajo le nege, temveč tudi spoštovanje žensk, moških in otrok skozi negovanje in zavedanje svojega intimnega predela. Skozi ta proces se je razvijala naša strast ter vpogled v lastno vrednost. Li Quandisa je prvo negovalno olje, ujeto v privlačno in zapeljivo oblikovano stekleničko – novost na domačem in svetovnem tržišču.

100% naravni proizvodi

Luxury intimate je znamka, ki obsega 100-odstotno naravne proizvode za intimno nego. Unikatnost tovrstnih izdelkov je v tem, da podobnih do nedavnega ni bilo na voljo, kar pomeni, da se je intimna nega začela in končala pri uporabi intimnega mila. Stopili sva nekaj korakov naprej ter v sodelovanju z Rusi proizvedli prva intimna negovalna olja za nego in ohranjanje zdravih intimnih predelov. Pozabljamo, da je nega intimnih predelov - posebej v tem novodobnem načinu življenja, ki je vse prej kot prijazen - več kot nujna.

S tem v mislih sva želeli sebi in ostalim pripadnicam nežnejšega spola prihraniti nepotrebne obiske pri zdravniku kakor tudi ozavestiti vpogled in sprejemanje lastnih intimnih predelov ne kot nekaj samo umevnega vendar svetega.