Uporabno
6525 ogledov

Naravno povečanje korenjaka

Bodite moški, ki ga ženske želijo zahvaljujoč najbolj popularni metodi za naravno povečanje vašega 'premoženja'

Po anketi, v kateri je več kot 70 % žensk priznalo, da bi zapustile partnerja zaradi nezadovoljstva v postelji, so se moški začeli množično zatekati k priljubljenim metodam za naravno povečanje penisa

Vsaka ženska, ki je kdaj srečala moškega, ki ga narava ni ravno najbolje obdarila, ve da to ni idealna situacija. Na žalost sta velikost spolnega uda in erektilna disfunkcija veliko bolj pogost problem, kot si mislimo. Ta pojav enako vpliva na oba spola. Ženske, katerih partnerji imajo v hlačah 'premalo', so večinoma nezadovoljne s svojim spolnim življenjem.

To je eden od glavnih razlogov, zakaj se večina žensk odloči za prekinitev razmerja, ločitev, ali pa si za kompenziranje nezadovoljstva v odnosu poišče "dodatno popestritev". Po drugi strani pa velikost penisa moškim povzroča velike težave. Pogosto se pojavi nezadovoljstvo, občutek krivde in zaskrbljenost, pomanjkanje samospoštovanja in samozavesti, slabo razpoloženje in občutek sramu.

Velika težava za moške, ki imajo TA problem, nastopi, ko je treba poiskati rešitev. Večina moških si ne želi priznati, da imajo majhen spolni ud. Pogosto se obotavljajo in izberejo med dvema možnostima: nadaljevati z nezadovoljstvom v spalnici ali požreti ponos in si priznati, da imajo problem.

Tisti, ki so se odločili poteptati ponos in si priznati, da imajo težavo, morajo vedeti, da rešitev obstaja in da lahko končno prenehajo trpeti.

Ali je povečanje penisa resnično možno? 

Ja! Povečanje penisa je še kako mogoče. Vse, kar morate storiti, je, da izberete eno od naslednjih metod za povečanje spolnega organa:

Nekatere od teh metod so bolj uspešne od drugih, kako boste izbrali ustrezno metodo, s katero želite doseči želeno dolžino pa je na koncu izključno vaša odločitev.

 | Avtor:

Vaje za naravno povečanje penisa in njihov učinek 

Če ste nezadovoljni z velikostjo svojega spolnega uda in menite, da je lahko veliko boljše, so te vaje idealne za vas. Te vaje vam omogočajo naravno povečanje spolnega organa. Vse, kar morate storiti, je, da vaje izvajate na pravilen način. Te vaje so:

  • Masaža in sprostitev,
  • Molzenje,
  • Raztezanje pri sedenju,
  • Krožno raztezanje.

Vaje za naravno povečanje penisa se izvajajo pol ure na dan, rezultati pa so vidni že po enem mesecu. Trideset minut takšnih vaj je prava mera. To je dovolj, da pride do širjenja tkiva in povečanja.

Za izvajanje teh vaj potrebujete lubrikant. Priporča se vazelin ali otroško olje, ker se ne vpije prehitro. Rezultat teh vaj ni le večji, ampak tudi debelejši in bolj trd penis

Vendar pa morate biti zelo previdni, saj je tkivo vašega spolnega organa zelo občutljivo, zato lahko pride do poškodb. V primeru poškodb je najbolje prenehati z vajami, dokler si popolnoma ne opomorete.

Učinek črpalk, povečevalcev in tablet na povečanje penisa

Tablete za povečanje penisa ne povečajo vašega spolnega organa oziroma ga ne povečajo trajno. Lahko pričakujete le močnejšo erekcijo, ki traja, dokler uživate tablete.

Mnoge tablete se prodajajo kot dodatki, čeprav niso testirani in pogosto vsebujejo škodljive kemične spojine.

Črpalke za penis so učinkovite, ko je treba pospešiti dotok krvi v spolni ud. Črpalka poveča tlak v komorah in na ta način pride do povečanja penisa

Črpanje je treba opraviti zelo previdno, saj večina od njih nima veliko varnostnih mehanizmov, zato lahko pride do pokanja kapilar, bolečin in drugih poškodb.

Nastavki za povečanje delujejo podobno kot črpalke, vendar imajo v nasprotju z njimi veliko boljše rezultate. Toda če želite doseči dobre rezultate, jih morate vsakodnevno uporabljati dlje časa. Pogosto so nepriročni, zato jih je težko skriti pod oblačili. Najprej začnete s krajšo uporabo, in sicer 45 minut na dan. Kasneje morate časovno obdobje podaljšati, dokler ne dosežete približno 8 ur na dan. Če ga uporabljate v takšnih časovnih intervalih, morate povečevalec sneti vsake pol ure in masirati penis za boljšo cirkulacijo. 

Za najboljši učinek se pogosto uporablja skupaj s črpalkami. Njihova velika pomanjkljivost je v tem, da so 'naporni'. Priporočajo jih samo tistim, ki si lahko vsak dan vzamejo toliko časa.

Operacije – tvegano povečanje penisa, ki izgublja priljubljenost 

Ta način povečanja dejansko ne poveča vašega spolnega uda. Z operacijo dosežete le to, da je vaš spolni ud videti večji.

Postopek je sestavljen iz rezanja ligamenta oziroma vezi, ki drži spolni ud. Vendar pa ima odrezan ligament vlogo, da med erekcijo drži spolni ud pokončno. Ko ligament odrežejo, ni ničesar, kar bi ga držalo pokonci.

Po operaciji nekateri moški ugotovijo, da gre le za majhno povečanje, ko ud ni v erekciji, ohranil pa je enako velikost v erekciji in je obrnjen k tlom. Poleg tega je operacija penisa precej draga, okrevanje je dolgotrajno, obstaja pa tudi veliko tveganje za številne zaplete. Privede lahko do izgube občutljivosti ali do erektilne disfunkcije, zato lahko ima pacient trajne težave z doseganjem erekcije.

Alternativne metode, s katerimi lahko povečate svoj spolni ud

Iznajdljivi moški so se domislili nekaj trikov, s katerimi je lahko spolni ud navidezno večji. Ti triki so:

Če želite takojšnje povečanje, lahko uporabite prevleko za povečanje penisa. Glavna pomanjkljivost teh prevlek je, da zmanjšajo draženje, ker imajo debelejše stene.

Kozmetično povečanje ne poveča spolnega uda na kakršenkoli fizični način. S takšnim postopkom dosežete le to, da vaš spolni ud izgleda večji. To povečanje se doseže s skrajšanjem dlačic okoli penisa pa tudi z izgubo odvečnih kilogramov. Tako boste zmanjšali količino maščobnega tkiva okoli penisa, ki bo zato izgledal precej večji.

 | Avtor:

Revolucionarno odkritje – edinstvena rešitev za naravno povečanje penisa 

Znanstveniki so uspeli najti rešitev, ki vam lahko pomaga, da trajno povečate spolni ud, ne da bi uživali tablete, uporabljali črpalke, izvajali vaje ali se odločili za operacijo. Gre za obliže za naravno povečanje penisa, ki vsebujejo vse darove narave, ki so bistvenega pomena, da moški postane pravi mojster v postelji.

Obliži so narejeni tako, da se sestavine hitro absorbirajo v kožo. Na takšen način aktivne snovi zelo hitro vstopijo v organizem. Največja prednost teh obližev je, da so zelo enostavni za uporabo. Le en obliž je treba nalepiti za čisto kožo brez dlak. Prav tako nimajo stranskih učinkov in so varni za zdravje moških.

Pri reševanju težav z velikostjo spolnega uda in erektilno disfunkcijo je potrebno izbrati pravo metodo in varen izdelek. Zato izberite varno sredstvo na naravni osnovi, ki deluje hitro in učinkovito, saj boste le tako prišli do želenih rezultatov.

Če imate težave z vzdrževanjem erekcije, velikostjo penisa, prezgodnjim izlivom ali libidom, potem imamo dobro novico za vas. Samo za naše bralce je proizvajalec zagotovil poseben 50% popust pri nakupu teh neverjetnih obližev - naročite zdaj! 

Vendar to še ni vse, proizvajalec vam ponuja 44-dnevno garancijo za povračilo denarja. Zaloge so omejene, zato pohitite in naročite svoj paket ter presenetite svojo drago! KLIKNITE TUKAJ!