Uporabno
2370 ogledov

Našli smo brezčasne kose, vredne nakupa!

Answear Answear
Answear ima za vas 8 najboljših predlogov

Vedno je pametno vlagati v osnovna oblačila. Na Answear, vodilni evropski platformi za spletno nakupovanje, smo našli vrhunsko izbiro modnih kosov, ki jih boste nosili leta in leta. Iz izkušenj vemo, da je pametneje vlagati v klasične kose, ki bodo vedno v trendu in se bodo vedno ujemali z vašimi kombinacijami, ne glede na priložnost ali stil. Od 500 znamk, ki jih Answear ponuja, ni bilo težko najti brezčasnih kosov. Oglejte si naš izbor!

Bela srajca je kos, ki velja za klasično eleganco, ne glede na to, ali jo nosite v kombinaciji s kavbojkami, poslovnimi hlačami, krilom ali kratkimi hlačami. Srajca Pennyblack klasičnega ozkega kroja je vsekakor naša top izbira. Če niste ljubiteljica ožjih krojev, vam svetujemo srajco Tommy Hilfiger širšega kroja, s katero tudi ne morete zgrešiti.

Črna obleka je ohranila status klasike v svetu mode. Zato menimo, da bi morali imeti kos ali dva v svoji omari. Romantična znamka Gestuz prinaša plapolajočo varianto črne klasike, mi pa smo iz ponudbe znamke Lauren Ralph Lauren izbrali črno obleko klasičnega in preprostega kroja. Obe obleki lahko nosite na čevlje z visoko ali nizko peto, izbira je vaša.

Answear | Avtor: Answear Answear

Jeansa ne kupujemo pogosto. Še posebej zato, ker morate razmišljati o kakovosti, ki je pomembnejša od števila parov kavbojk v vaši omari. Ker je kakovost na Answear zagotovljena, smo se odločili za dve brezčasni klasiki, mornarsko modre kavbojke. Že na prvi pogled smo se zaljubili v ameriško znamko Tory Burch in njihove elegantne kavbojke z visokim pasom ter bolj drzne, a nič manj romantične kavbojke Guess, ki jih krasi rdeč šal.

Answear | Avtor: Answear Answear

Ženskim torbicam se je težko upreti. Dobra torbica lahko vsak slog povzdigne na višjo raven. Pozorno smo pregledali bogato ponudbo in se odločili za dve izbiri: klasično črno torbico Furla, ki jo lahko nosite ob vseh priložnostih, in bolj drzno oranžno Karl Lagerfeld.

Answear | Avtor: Answear Answear

Klasika vedno ostane klasika. Zato raziščite ponudbo na Answear.si in poiščite svoje brezčasne kose, ki vam bodo, če jih naročite do 23.59, poslani še isti dan, saj Answear omogoča hitro dostavo v 48 urah!. Prav tako lahko postanete član Answear Cluba, saj boste tako lahko 10 odstotkov vrednosti izdelka ob vsakem nakupu pretvorili v točke, s katerimi boste ob naslednjem naročilu znižali znesek izbranega artikla za 50 odstotkov. In ne skrbite! Answear vsem strankam zagotavlja tudi brezplačno vračilo izdelka z brezplačno dostavo za vsa naročila nad 40 eur.

 Lifespiration starts here. Bodite drzni in samosvoji ter se prepričajte o brezčasni kakovosti Answear!