Uporabno
6500 ogledov

Nasveti mladim: Se znate obleči za razgovor za službo?

Vzajemna, Lepa Afna Vzajemna
Prvi razgovor za službo? Ni panike! Vzajemna vam pomaga na poti v odraslost.

Razgovor za službo je sam po sebi precej stresen opravek, zato naj vam bo Lepa Afna v pomoč pri izbiri pravilnega stajlinga. Saj veste, kaj pravijo: "Obleka naredi človeka!" S tem se strinja tudi priljubljena influencerka, ki je svoje nasvete delila z vsemi mladimi, ki se podajajo v svet odraslih.

Ob izgubi statusa študenta se mladi kar naenkrat znajdejo v "novem" svetu. Kako naprej, ko ni več statusa? Kaj narediti z zavarovanjem? Kje naj poiščem službo in kako naj se oblečem za na razgovor?

Vzajemna bo na novi spletni strani s svežimi, zanimivimi in hkrati zabavnimi vsebinami skrbela, da bodo mladi vedno na tekočem in da bodo obveščeni na področju "kako si spedenat hud šiht".

Vzajemna | Avtor: Vzajemna zavarovalnica Vzajemna zavarovalnica
Brez skrbi! Vzajemna se je odločila priskočiti na pomoč vsem mladim, ki so z začetkom oktobra izgubili status študenta. V sodelovanju z Vzajemno pa je Lepa Afna delila svoje modne nasvete tako za ženske kot tudi za moške.

Pravi, da naj se dame na razgovorih izogibajo prekratkim krilom, preglobokim dekoltejem, preveč vpadljivemu nakitu in barvam ter previsokim petam. V videu si lahko ogledate formalni videz, ki ga je sestavila zgovorna Afna in malo manj formalni videz. In moški? Tu je pravil manj, pravi Lepa Afna. Superge, kavbojke in bombažne majice pustite doma. Odločite se raje za popolnoma formalen videz, s katerim ne boste zgrešili. Več v videu TUKAJ.

Še vedno mislite, da ne bo šlo? Sodelujte v nagradni igri, kjer bo glavni nagrajenec prejel stilsko preobrazbo v sodelovanju s Sportino.

Ne pozabi na zavarovanje! Izberi Vzajemno!

S potekom statusa študenta si morajo mladi po dopolnjenem 26. letu urediti dopolnilno zavarovanje. Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je zavarovanje za doplačila stroškov zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti.

Mesečna premija za dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Vzajemni znaša 30,12 EUR*, s 3 % popustom pa 29,22 EUR*. To pa še ni vse! Z zavarovanjem pri Vzajemni dobiš Paket Mladi ki vključuje Vavčer JBL za slušalke T110BT (39,99 €) ali zvočnik GO2 (35 €) ali darilno kartico Spar (25 €) ali bon Extreme Vital (35 €) ali bon Clarus v vrednosti 35 €.

Vzajemna | Avtor: Vzajemna Vzajemna
Kot zavarovanec Vzajemne lahko brezplačno vključiš v program Varuh zdravja in koristiš cel kup ugodnosti. Z vključitvijo v Varuh zdravja prejmeš majico Vzajemna in še dobroimetje v višini 15 EUR za zavarovanja Vzajemne s trajanjem 12 mesecev ali več (z izjemo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanje ter zavarovanja Tujina) plus 10 % popusta za zavarovanje Tujina Multitrip.