Uporabno
4828 ogledov

Natalija Verboten s svojo Kolekcijo Sivka

Natalijin kotiček Natalijin kotiček
Priljubljena pevka si v življenju vedno najde nove izzive, zato so bili zadnji meseci čas za razmišljanje o novih poslovnih idejah. Tako so se rodile blagovna znamka in spletna trgovina Natalijin kotiček ter Kolekcija Sivka.

Po sedemindvajsetih letih, ki jih je preživela na glasbenih odrih po vsej Sloveniji, Natalija Verboten ne skriva, da zadnje leto precej pogreša petje in svoje delo, s katerim zabava ljudi, skrbi za dobro voljo in počutje. Njena nova poslovna pot ima podobno poslanstvo.

V sivko je zaljubljena že dolgo – že leta jo gojijo doma na terasi, ker prekrasno diši in zelo lepo izgleda, z leti pa je na sebi opazila, da jo pomirja, sprošča, ji pomaga odpraviti rahle glavobole, blaži manjše kožne okužbe, pike insektov, opekline, deluje protibakterijsko in antiseptično, blaži stres, njeni suhi cvetovi v vrečicah v omari odganjajo molje in še bi lahko naštevali.

Natalijin kotiček | Avtor: Natalijin kotiček Natalijin kotiček

Ideja za Kolekcijo Sivka in spletno trgovino Natalijin kotiček je prišla spontano – ko je Natalija imela doma že nekaj naravnih izdelkov za osebno nego, ki jih izdeluje gospa iz Pivke, s katerimi je zelo zadovoljna in jih redno uporablja, je iskala še parfum, ki bi vseboval sivko. Ker obožuje dišeče sveče, je iskala takšno z nežnim vonjem sivke. Ko je vse željeno našla, ji je mož predlagal, da bi imela lastno blagovno znamko, ki bi vsebovala vse te izdelke (za osebno nego, za odišavljenje prostora, pravi ženski parfum …) na enem mestu, da se bodo z njimi lahko razvajali tudi vsi ostali, ki obožujejo sivko in njen vonj.

In tako so se rodile blagovna znamka in spletna trgovina Natalijin kotiček ter njena prva Kolekcija Sivka, ki vsebuje (zaenkrat) 12 unikatnih izdelkov s sivko: vse od naravnih, slovenskih izdelkov za nego telesa s sivko: eterično olje, negovalna kopel, oljčno milo, deo stick (dezodorant), lip stick (mazilo za ustnice), kremo za roke, sivkino vodico oz. hidrolat,…  do unikatnih ročno izdelanih in poslikanih izdelkov za dom ter odišavljenje prostorov: lanena vrečica polnjena s sivko, potpourri, lanena vrečica v podobi angelčka polnjena s sivko; do dišeče sveče z nežnim vonjem po sivki. Za piko na i je ponudbo v spletni trgovini Natalijin kotiček dopolnila s pravim ženskim parfumom 'Natalija N°1', ki v cvetni dišavni mešanici med drugim vsebuje tudi opojno aromo sivke. Vsi izdelki so proizvedeni v Sloveniji.

Natalijin kotiček | Avtor: Natalijin kotiček Natalijin kotiček

Nekaj Natalijinih nasvetov za razvajanje s sivko iz spletne trgovine Natalijin kotiček:

"Vonj sivke v meni vedno prebudi pozitivne misli, me navda z optimizmom in samozavestjo, zato sem si jo želela tudi v cvetni mešanici pravega ženskega parfuma, ki sem ga poimenovala Natalija N.1. Za dober začetek novega dne priporočam prhanje z naravnim hranljivim oljčnim milom sivka, po njem pa se nadišavite še s parfumom Natalija N.1."

"Krema za roke Smilj & Sivka je izredno bogata s hranilnim oljem laškega smilja, oljem grozdnih pečk, odišavljena z eteričnim oljem nežne sivke. Je naravna, zelo hranljiva in primerna tudi za suho kožo."

"Za popolno razvajanje uporabimo Čudežno negovalno kopel Sivka (po njej bo vaše telo oblečeno v raztopljeno kakavovo maslo; res čudežna kopel in hkrati zelo hranljiva maska) ter prižgemo dišečo svečo Sivka."

Natalija Verboten | Avtor: Natalijin kotiček Natalijin kotiček

"Ko sem pred meseci preizkušala naravni Deo stick Sivka, sem k temu dezodorantu pristopila s precejšnjim dvomom, saj sem v preteklosti včasih uporabila naravne izdelke, a sem po nanosu še vedno vonjala svoj pot. Moram priznati, da me je Deo stick Sivka takoj prepričal. Namenjen je tudi nežni koži, odlično deluje, sivka pa diši še dolgo po nanosu."

"Sivkina vodica (hidrolat) je odličen tonik za obraz (brez dodanega alkohola in brez dodanega eteričnega olja) za vsakodnevno čiščenje kože, dodatek maskam in kremam. Lahko jo uporabljamo tudi za razdraženo kožo po sončenju, depilaciji, britju, za masažo lasišča ali kot osvežitev pred vsakim ličenjem."

"Če me rahlo boli glava ali sem vznemirjena, si rada nekaj kapljic eteričnega olja sivka kanem v difuzor, ki prostor hitro odišavi z vonjem sivke, ki me pomiri in marsikdaj odpravi glavobol. Pred spanjem vsakemu iz družine kanem kakšno kapljico eteričnega olja sivka na vzglavnik, da lažje zaspimo."

Izdelki iz Kolekcije Sivka so na voljo v spletni trgovini Natalijin kotiček.

Natalijin kotiček | Avtor: Natalijin kotiček Natalijin kotiček