Uporabno
3528 ogledov

Natočite gorivo in osvojite nov avto. Samo na Petrolu!

Petrol Petrol
Hitro: kaj imajo skupnega Petrolova goriva Q Max in naš smučarski as, Žan Kranjec? Vzdržljivost, zanesljivost in maksimalno moč, pravijo v Petrolu, kjer so Žana izbrali za obraz prav posebne nagradne igre. V njej lahko s točenjem goriva na Petrolu zadenete čisto novo Ford Pumo!

Tako vas družina Petrolovih visokokakovostnih goriv Q Max nagrajuje kar dvakrat – najprej s svojim odličnim delovanjem in zaščito motorja, nato pa še zato, ker vam lahko prinese več kot 300 bogatih nagrad. Tudi čisto nov avto!

Tako se lahko, če svoj rezervoar do aprila napolnite na Petrolu, potegujete za:

  • Glavno nagrado: 1 x čisto novo Ford Pumo
  • 100 x 1 L Vitrex tekočine
  • 100 x brezplačno avtomatsko avtopranje L
  • 100 x po 100 Zlatih točk za izjemne popuste na Petrolu
Več o Q Max nagradni igri in tem, kako sodelovati, si preberite na www.petrol.si/qmaxnagrajuje.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol
Vsako točenje goriva vam lahko prinese nagrado

Ker na Petrolu šteje prav vsak postanek, lahko v Q Max nagradni igri sodelujete vsi, ki v času trajanja nagradne igre na bencinskem servisu natočite vsaj 40 litrov katerega koli Q Max goriva. Večkrat, kot napolnite rezervoar, večkrat se bo vaše ime znašlo v bobnu. Če natočite Q Max iQ Diesel,  pa boste v žreb že takoj uvrščeni dvakrat!

Ob nakupu goriva zgolj pokažite svojo Petrol klub kartico, še prej pa se prepričajte, da imate pri Petrolu urejeno soglasje za izdelavo vam prilagojenih ponudb, brez katerega se vaše ime ne more uvrstiti v žreb. Kako to storite in vse o sodelovanju v nagradni igri, pa preverite na spletni strani Petrola.  

Vse, kar potrebujete nato, je kanček sreče pri žrebu in novim doživetjem naproti se boste morda odpeljali v čudoviti Ford Pumi. Nagradna igra traja do 14. aprila, boben pa bodo v Petrolu zavrteli 19. aprila 2021.