Uporabno
115 ogledov

Navijaj za Zlato lisico

NLB Zlata lisica Nenad Cizelj
NLB je že drugo leto zapored generalni pokrovitelj Zlate lisice. Kljub letošnji specifični situaciji so pripravili prav posebno navijaško aktivacijo.

Kot najbrž že veste, bo lisičja tekma tokrat povsem brez gledalcev na tribuni – njenih najpomembnejših akterjev, ki poleg tekmovalk in organizatorjev vedno znova kreirajo uspeh dogodka. So pa v NLB našli rešitev, kako kljub pomanjkanju bučnega spodbujanja v živo pripravit navijaško vzdušje/kuliso, zaradi katere se bodo tekmovalke počutile, kot da navijači sedijo na tribunah Podkorena.

Pripravili so spletno navijaško mesto, ki ga najdete na: www.navijajzalisicke.si. Tu so objavljena vsa navodila uporabe lisičjega filtra, s pomočjo katerega se vsak posameznik posname ob glasnem, bučnem navijanju, objavi v svoj story ali na zid (feed) (na Facebooku in/ali Instagramu), označi @nlb_slo (IG) ali @NLB -nova ljubljanska banka (FB) ter hkrati doda ključnik #ZlataLisica2021. S tem prispeva svoj glas k navijaški kulisi, ki bo na tekmah (16. in 17. 1.) odmevala tako ob progi, kot v ciljnem izteku.

Da bomo res lahko pričarali najboljšo tekmo svetovnega pokala, potrebujemo čim več zvočnih posnetkov. Bodite tudi vi del zgodovine prav posebne 57. Zlate lisice, katere izziv tokrat ni samo vreme, z njim pa selitev tekmovanja na drugo lokacijo, pač pa tudi odsotnost gledalcev. Pokažimo, da šport res združuje, v težkih situacijah pokaže nekaj lepega, dobrega, hkrati pa organizatorjem, ki se vsako leto na vso moč trudijo in borijo proti višjim silam narave, pokažimo, da je Zlata lisica tudi tokrat v najboljših rokah. Njihova požrtvovalnost tako ne bo brez pomena, navijači pa bomo kljub vsemu še vedno slišani pod Podkorenom. 

NLB Zlata lisica | Avtor: Nenad Cizelj Nenad Cizelj