Uporabno
1454 ogledov

Ne marate božičnih nakupov? Rešitev je na poti!

Petrol Petrol
Na Petrolu vas čaka širok nabor daril na enem mestu, zato lahko svoje praznične nakupe opravite hitro, enostavno in priročno.

Igrače, bombonjere, vino, darilni bon, morda nova e-vinjeta – kaj boste izbrali? Ustavite se na najbližjem bencinskem servisu in poskrbite za darilo pod smrečico, ki bo izpolnilo tudi najbolj skrite želje.

Iščete darilo za nekoga, ki prisega na slaščice in vino? V Petrolovih prodajalnah izberite bombonjero, ki že od daleč sporoča: “Vesele praznike!”, zraven pa še steklenico vrhunskega vina, ki se bo še kako prileglo k  čokoladi – in seveda lepo vrečko, v katero boste darilo pospravili. Morda pa bi raje izbrali nekaj bolj praktičnega? Tudi to imajo: od vsega za avto do knjig, kozmetike, nabora različnih tehničnih izdelkov in še in še, na Petrolu najdete prav vse. Še prikupne igrače za naše najmlajše!

Petrol | Avtor: Petrol Petrol

Podarite doživetje ali pa svobodo izbire

Če kljub bogati izbiri še vedno ne veste, kaj kupiti, pa bo morda prava odločitev darilni bon, v katerem se skriva nabor enkratnih doživetij, ki bodo ostala v spominu še leta. Široka ponudba praktičnih darilnih bonov Donum, SelectBox in SelectCard za odrasle in otroke na izbranih bencinskih servisih Petrol bo tako poskrbela za popolno darilo, prijetne praznike in čarobno doživetje, ki bo na kožo pisano tudi najbolj zahtevnemu obdarjencu.

Še vedno niste prepričani? Potem podarite Petrol darilno kartico! Dobrodošli vsi, ki veste, da je popolno darilo za vaše najdražje prav svoboda izbire. S Petrol darilno kartico boste namreč poklonili brezgotovinsko plačevanje vseh izdelkov in storitev na Petrol prodajnih mestih, pa naj gre za točenje goriva, ponudbo sveže hrane, nakup izdelkov za dom ali kaj drugega.

Petrol | Avtor: Petrol Petrol

Tudi vinjeta je lahko darilo

Lepo presenečenje za novo leto pa je lahko tudi vinjeta. Ta je tokrat elektronska, zato za odlično darilo potrebujete zgolj registrsko številko vozila obdarovanca, hiter obisk Petrola in, čarovnija! Nova elektronska vinjeta bo njegova ali njena.

Darila vam ne bo treba niti zavijati!

Petrol | Avtor: Petrol Petrol