Uporabno
2259 ogledov

Ne podrejajte svojih želja začetku šolskega leta

Šola, nakupi, šolske potrebščine, torba, zvezki Profimedia
Vsi imamo kakšno skrito željo, a jo zaradi drugih finančnih prioritet zmeraj prelagamo v prihodnost. Pa vendar je pot do uresničitve zelo preprosta, posebej, če vam ob strani stoji odgovorna banka, ki vam nudi strokovno podporo pri izbiri primerne finančne rešitve in vse potrebne informacije, hkrati pa poskrbi, da do denarja pridete kar se da hitro in preprosto.

Odgovorno kreditiranje

V Novi KBM skrbijo za pregledno in celovito informiranje strank, saj so se zavezali odgovornemu kreditiranju, kar pomeni, da v postopku pridobivanja kredita skrbijo, da razumete ponudbo in najem kredita, prav tako tudi poplačilo kredita. Na njihovi spletni strani si lahko informativno izračunate svoj mesečni znesek, ki bo namenjen odplačevanju kredita, izračunate pa lahko tudi svojo kreditno spodobnost. Z nekaj kliki na spletni strani Nove KBM boste spoznali tudi pomen vseh pojmov, ki jih morate poznati, ko najemate kredit, z njimi pa boste razširili svojo finančno pismenost, kar vam bo zagotovo koristilo tudi v prihodnje.

Srečna družina | Avtor: Profimedia Profimedia
Šola ni izgovor

Potrošniški kredit nam lahko pomaga uresničiti manjše želje, predvsem v obdobjih, ki so povezani z večjimi stroški, na primer ob začetku novega šolskega leta. To pomeni, da si kljub temu, da je vaš družinski proračun sedaj bolj obremenjen kot sicer, še vedno lahko privoščite tudi tako želen nov avto, zamenjate pohištvo v dnevni sobi, kupite novo otroško sobo ali sodobnejšo elektronsko opremo.

Nova KBM svojim strankam, pa tudi strankam drugih bank nudi možnost hitre sklenitve potrošniškega Kredita Naprej, ki je brez skritih stroškov. Stranke ga lahko sklenete tudi brez obiska poslovalnice, in sicer kar prek spletne banke Bank@Net ali po telefonu prek kontaktnega centra na telefonski številki 080 1770. Najamete lahko do 30.000 evrov, ki jih lahko odplačujete do 7 let, banka pa vam ga odobri v izjemno kratkem času. Ne samo ugodnih obrestnih mer, v Novi KBM vam do 31.12.2021 omogočajo najem kredita Naprej tudi brez stroškov odobritve.

V vsakem pogledu zavarovani

Marsikdo ima zadržek pred najemom kredita, saj pomisli na to, kaj se z obveznostmi zgodi v primeru nepredvidljivih dogodkov. A v Novi KBM so kot odgovoren partner mislili tudi na te neljube okoliščine, zaradi česar so v ponudbo dodali tudi življenjsko zavarovanje kreditojemalca. To pomeni, da vam v primeru nezgode ali bolezni ne bo treba skrbeti, da bi bili vaši najdražji obremenjeni z odplačilom kredita. Prav zaradi življenjskega zavarovanja je odločitev za najem kredita še lažja , saj nima posledic za vaše najbližje.