Uporabno
121 ogledov

Ne spreglejte: izobraževanje za pravilen razvoj otroških stopal

dojenček Shutterstock
Razvoj stopal se začne, še preden otrok shodi, zato je pomembno, da poznamo njegove potrebe, osnove pravilnega razvoja in pravočasno prepoznamo morebitne znake, ki zahtevajo bolj pozorno spremljanje.

V Baby Centru želimo staršem in njihovim otrokom ponuditi roko za vse njihove začetke, zato velik poudarek namenjamo svetovanju in izobraževanju - tako znotraj našega kolektiva kot tudi med starši.

Zato to soboto, 23. marca 2019, ob 10. uri organiziramo strokovni dogodek z naslovom Prvi koraki: Kateri je najboljši čevelj za mojega otroka?

Vabljeni, da se nam pridružite v Baby Centru BTC v Ljubljani in sodelujete v razpravi, namenjeni osveščanju o zdravem in pravilnem razvitem stopalu, ki vpliva na kakovost življenja in preprečuje marsikatere zdravstvene zaplete v odraščanju otroka.

Kateri je najboljši čevelj za mojega otroka?

• Je čeveljček dovolj velik in zakaj ne kupiti prevelikega obuvala?
• Katero obuvalo je najbolj primerno za prve korake?
• Otrok ima težave pri hoji, kako se odločiti za najboljši čeveljček?

Z diplomirano fizioterapevtko Špelo Gorenc Jazbec bomo odgovarjali na vprašanja, kako starši otroku zagotovimo ustrezno podporo za zdrav in pravilen razvoj stopala, kako se prepričati, da se otrokovo stopalo pravilno razvija, kako preprečimo morebitne težave in kako otroku pomagati pri prvih korakih v svet z izbiro ustrezne obutve.

Prosimo vas, da udeležbo na dogodku do četrtka, 21.3.2019, potrdite na naslov hana.vidic@epoha.si