Uporabno
1810 ogledov

Ne spreglejte vitaminov, ki jih zaužijemo s sladkanjem

Ilirija
Bomboni Vitergin so zdrava sladka izbira, saj vsebujejo dekstrozo, ki je najpomembnejši vir energije za telo, pravo sadje in kar 5 ključnih vitaminov: C, B1, B2, B3 in B6.

Odlični bomboni Vitergin nas oskrbujejo z energijo in vitamini že desetletja in so naš redni spremljevalec ob raznih telesnih in umskih aktivnostih, na poti, v šoli, doma ali v službi. Sedaj pa vas ti sadni bomboni z vitamini že čakajo na prodajnih policah v prenovljeni podobi.

Bombone Vitergin boste odslej prepoznali po sadnih srčkih, ki igrivo predstavljajo okuse bombonov. Tako okusi bombonov, kot njihova polnost z vitamini in energijo pa so ostali nespremenjeni, prav taki, kot jih poznamo.

 | Avtor:

 | Avtor: Ilirija Ilirija

Bomboni Vitergin so zdrava sladka izbira, saj vsebujejo dekstrozo, ki je najpomembnejši vir energije za telo, pravo sadje in kar 5 ključnih vitaminov: C, B1, B2, B3 in B6.

Vitamine potrebujemo za normalno psihofizično delovanje telesa. Vitaminov telo ne proizvaja samo, zato jih moramo dnevno vnašati v telo s hrano. Vitamin C je pomemben za krepitev imunskega sistema in močno zavira staranje organizma ter pomaga izboljšati počutje, ko smo utrujeni. K normalnemu delovanju metabolizma in krepitvi psihofizičnega delovanja telesa prispevata vitamina B1 in B2. Vitamin B3 pospešuje razgradnjo beljakovin in maščob v telesu ter izločanje strupenih snovi iz telesa. Vitamin B6 pa je med drugim pomemben tudi za dobro kri in lepo kožo.

Z eno škatlico bombonov Vitergin boste zadostili dnevni potrebi po petih vsebovanih vitaminih.

Bomboni Vitergin ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, zato so primerni tudi za vegane. Poleg vseh naštetih prednosti pa je pomembno omeniti tudi, da so bomboni Vitergin brez umetnih barvil.

Nova podoba bombonov Vitergin je sedaj skladna s podobo vitaminskih napitkov Vitergin, ki so prišli na trg minulo poletje in so jih kupci odlično sprejeli, saj sledijo sodobnim smernicam zdrave prehrane.

 | Avtor: Ilirija Ilirija

Vitaminski napitki Vitergin so sladkani samo z rjavim sladkorjem in tako kot bomboni vsebujejo pravo sadje v prašni obliki, samo naravne arome in kar 9 pomembnih vitaminov. Poleg tega ne vsebujejo umetnih barvil, njihova barva je zgolj posledica vsebnosti vitamina B2 in beta karotena. Na voljo so v treh sadnih okusih, limona, pomaranča in ananas.

Vitaminski napitki Vitergin so primerni za vso družino. Priprava napitkov pa je zelo enostavna in tako praktična tudi za na pot: tri žličke napitka stresete v kozarec vode ali stekleničke, premešate in že se lahko odžejate s poživljajočim napitkom polnim vitaminov in sadja.