Uporabno
2602 ogledov

Ne zamudite odločilnega trenutka

Vichy Slow Age
1/8
Vichy
S pravo nego kože moramo začeti še preden opazimo prve znake staranja.

Moderni ritem vsakdanjega življenja nam pogosto daje občutek, da smo se zbudili v napačnem telesu – zbudimo se v telesu tridesetletnice, počutimo se pa dvajset let stare. Pogosto se sprašujemo kam je šel čas, kdaj smo postale uspešne, odrasle ženske.

Vichy Slow Age | Avtor: Vichy Vichy
V tridesetih ženske postanemo najboljše verzije samih sebe. Sprejmemo same sebe in naše napake, vemo kdo smo in kam nas pot vodi. Zavedamo se, da smo močne, samostojne in da je življenje le eno, zato moramo izkoristiti prav vsak dan.

Želimo, da se vsa ta naša notranja energija in strast tudi pozna na našem zunanjem videzu, zato je pomembno, da za svojo kože poskrbimo z najboljšimi izdelki, ki nam pomagajo, da ohranimo svoj mladostni videz. V drugi polovici dvajsetih se na naši koži kažejo prve posledice pospešenega ritma modernega življenja. Zato je pomembno poskrbeti za zadostno navlažitev kože, da bo ta še naprej prožna in sijoča.

 

Podpirajmo kožo s primernimi izdelki

Izdelki Slow Age priznane znamke Vichy so oblikovani prav za to – navlažijo našo kožo, jo podpirajo tako kot to potrebuje in zagotovijo upočasnitev staranja. Čez dan našo kožo ščitijo proti zunanjim vplivom, zvečer pa ji pomagajo pri obnovitvi.

Vichy Slow Age | Avtor: Vichy Vichy

Moderne ženske smo uspešne in dinamične, zato potrebujemo tudi obrazno nego, ki bo učinkovala hitro in ciljno. Vichyjeva linija Slow Age je bila oblikovana prav za vse moderne ženske, ki si želijo omiliti posledice vsakodnevnega stresa, utrujenosti in zunanjih vplivov, kot so sončni žarki, onesnažen zrak in suh zrak v pisarnah.

Vichy želi podpreti ženske in jim ponuditi rešitev za staranje kože po preverjenemu pravilu: počasno, zdravo in graciozno.

Za dnevno nego je Vichy v svoji liniji Slow Age pripravil dva izdelka z različnima teksturama, ki kožo navlažita in zagotovita mlajši in sijoč videz. Dnevna krema Slow Age ima nekoliko bolj bogato teksturo in je primerna za občutljivo kožo. Vašo kožo tudi ščiti pred nevarnimi UV žarki z zaščitnim faktorjem 30. Dnevni fluid je primeren za normalno do mešano kožo in vsebuje zaščitni faktor 25. Obe teksturi na koži pustita nežen vonj cvetja in prijeten občutek. Dnevna krema in fluid se hitro vpijeta, služita pa bosta tudi kot odlična podlaga za ličila.

Vichy Slow Age | Avtor: Vichy Vichy
Koži okoli oči je potrebno nameniti posebno pozornost. Tudi tukaj linija Slow Age ponuja odlično rešitev, in sicer posebno kremo usmerjeno na področje okoli oči, ki zmanjša zatekanje, temne podočnjake in gube. Vreče pod očmi in zatečenost se preverjeno zmanjša. Koža je videti bolj enotna in zglajena, krema področje okoli oči bogato navlaži, posvetli in iz dneva v dan skrbi za svež in mladosten videz.

Posebno nego naša koža potrebuje tudi ponoči, ko ji omogočimo nekaj počitka od zunanjih vplivov. Vichyjeva nočna krema iz linije Slow Age omogoča edinstveno dvojno delovanje – lahko jo koristimo kot navadno nočno kremo, ki osvežuje in obnavlja kožo, ali pa kot masko, ki kožo obogati s kisikom.

 

Vichy Slow Age | Avtor: Vichy Vichy