Uporabno
4043 ogledov

Nemščina za začetnike: Naučite se je tekoče v enem mesecu

Dvotedenska formula Fraza Reimanna
1/5
strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
"Dolga leta sem bila natakarica, nato pa mi je nemščina za začetnike, ki sem se je naučila v samo dveh tednih, povsem spremenila življenje!"

Nemški jezik, ne glede na to, kako težak je, se ga lahko tekoče naučite v manj kot enem mesecu. Potrditev za to je Ana, zdaj profesorica nemškega jezika, ki se kmalu seli v Berlin. Še pred dvemi meseci je bila natakarica, ki je delala za minimalno plačo, dokler ni naletela na to metodo, ki ji je spremenila življenje. Zahvaljujoč tej metodi ji nemščina za začetnike ni povzročala težav. To ji je vzbudilo željo po nadaljnjem izpopolnjevanju znanja iz nemščine.

Najbolj zaslužna oseba za njen uspeh je nihče drug kot slavni svetovni poliglot Franz Reimann. Njegova metoda je postala konkurenca tradicionalnim jezikovnim šolam, saj zavrača njihove metode. Metoda Franza Reimanna nudi odgovor na vprašanje, kako se učiti nemščino brez veliko truda.

Nemščina za začetnike: Kako jo je Ana osvojila v treh tednih

Zahvaljujoč poliglotu Franzu Reimannu lahko zdaj vsakdo, brez napora in truda, obvlada nemški jezik. Njegova metoda za učenje nemščine, ki jo je imenoval Lernelingu, je pomagala tisočim ljudem, da so končno uresničili svoje sanje. Med njimi je tudi Ana. Čeprav bo kmalu dopolnila 50 let, je Ana dokaz, da nič ni nemogoče. Ko je delo natakarice zanjo postalo preveč naporno, se je odločila, da bo svoje življenje korenito spremenila. Z Lernelingum ji je to tudi uspelo. Vsak dan je osvojila do 200 novih nemških izrazov, možgani so kar sami absorbirali besede, blokada in strah pred komunikacijo v nemščini pa sta izginila.

Že po dveh tednih je odlično pisala v nemškem jeziku, po treh pa je tudi govorila. Čeprav pravi, da nima talenta za jezike, se je s to metodo nemščino za začetnike naučila brez napora in veliko truda.

Ali je učenje nemščine po metodi Franza Reimanna zapleteno?

Ne, saj so lekcije razdeljene na poglavja, ki so zasnovane tako, da lahko možgani hitreje in učinkoviteje delujejo. Izdelane so po principu, ki se je izkazal za najbolj učinkovitega: najprej vidiš besedo, potem pa šele dobiš razlago.

Učenje nemščine z Lernellingum bo potekalo sistematično. Že prvi dan lahko osvojite okoli 200 novih besed. Znaten napredek boste opazili po enem tednu, saj bo vaše besedišče postalo bogatejše in raznoliko. Po dveh tednih boste izgubili psihološko blokado, ki vas ovira pri govorjenju v drugem jeziku, tako boste brez težav začeli komunicirati.

Dvotedenska formula Fraza Reimanna | Avtor: strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Količina znanja bo po enem mesecu učenja nemškega jezika presenetila tudi vas. Ne boste več zveneli kot začetnik, ker ga boste obvladali tako dobro, kot da se ga učite že več let. Ne zapravljajte časa na neuporabnih večmesečnih tečajih in privatnih učnih urah - preprosto naročite knjigo Lernelingu in osvojite nemški jezik hitreje, kot mislite. Ta nemščina za začetnike je primerna za vsakogar, lahko jo uporabljajo začetniki, otroci, študenti, učenci, hkrati pa je zelo preprosta in enostavna za uporabo.

Nemščina za začetnike: Kako se jo učiti in kako Lernelingu vpliva na pomnjenje.

Skrivnost je v tem, da Lernelingu, v nasprotju z drugimi konvencionalnimi učnimi metodami, uporablja 100% zmogljivost možganov.  Hkrati aktivira levo in desno možgansko hemisfero, zaradi česar celotni možgani delujejo in pomnijo do 5-krat hitreje. Zato je s to metodo mogoče dnevno osvojiti približno 200 novih nemških besed. Tako je celoten proces učenja jezikov lažji, hitrejši in učinkovitejši. Najpomembnejše je, da blokada izgine, zato začnete s tujci komunicirati brez zadrege. Najboljše od vsega pa je, da avtor zagotavlja vračilo denarja, če se to ne zgodi.

Po drugi strani pa konvencionalne metode učenja jezika aktivirajo le del zmožnosti vaših možganov za pomnjenje in tvorjenje asociacij. Praviloma ne spodbujajo kognitivnih procesov, ker aktivirajo le majhen del možganske strukture. Knjiga Lernelingu deluje drugače in spodbudi celotno kapaciteto, ki "drema" v vaši podzavesti.

Priložnost, ki je nihče ne bi smel zamuditi - nemščina za začetnike na hiter in enostaven način

Če ne razumete, kako se učiti nemščino na enostaven in zanimiv način, vam bomo še enkrat povedali, da se odgovor skriva v metodi Lernelingu. Z njeno pomočjo boste nemščino za začetnike osvojili v samo dveh tednih. Izkoristite popust, ki je sedaj na voljo, saj je knjiga Lernelingu, po 50% nižji ceni, priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Obstaja še nekaj, kar boste prejeli, to pa je 44-dnevna garancija za povračilo denarja, ki vam jo daje sam Franz Reimann. Brez vprašanj dobite svoj denar nazaj. Preprosto nimate ničesar za izgubiti, lahko pa veliko pridobite. Samo naročite in začnite z učenjem.

POSEBNO OPOZORILO: Garancija za vračilo denarja in neverjetnih 50% popusta sta še dodatno povečala povpraševanje po knjigi Lernelingu, ki vam pomaga, da se v samo dveh tednih naučite nemščino za začetnike. Zaloge so omejene, na nove pa se čaka nekaj tednov - toliko, kolikor je potrebno, da obvladate nemščino za začetnike in izboljšate svoje življenje. Zato ne dovolite, da vam ta edinstvena priložnost uide. Odzovite se takoj, dokler zaloge še niso povsem pošle!

KLIKNITE TUKAJ>>>