Uporabno
181 ogledov

Nepogrešljivo v kulinariki: Predstavljamo vam BAM Spices!

BAM Spices BAM SPICES
Ljudje so že zelo zgodaj odkrili, da obstajajo rastline, korenike in plodovi, ki omogočajo odišavljanje jedi in izboljševanje njihovega okusa.

Iz rastlin, korenik in plodov so nastale začimbe ali v smiselni kombinaciji začimbne mešanice brez katerih si kuhanja ne moremo več predstavljati.

Nekatere začimbne mešanice so v svetu že tako dobro poznane in razširjene, da se vedno pogosteje uporabljajo tudi pri pripravi vsakodnevnih jedi. A le, če so odmerjene v pravih količinah.

BAM Spices v priročnih embalažah

Pri BAM Spices so že poznane začimbne mešanice skrili v priročne embalaže, ki omogočajo tri različna doziranja. Doziranje lahko prilagajate med samim dodajanjem začimb in zato ne potrebujete dodatnih pripomočkov.

Moja čokolada | Avtor: Moja čokolada Moja čokolada
Pri začimbnih mešanicah, ki jedem okus obogatijo že skozi majhne količine, priporočamo sistem doziranja skozi najmanjše odprtinice. Malo večje odprtine se odlično izkažejo ob dodajanju začimb kot je najbolj univerzalna začimbna mešanica Zeliščni vrt, ki je je treba jedem dodati malo več. Dodajanje začimb skozi največjo odprtino pa svojo priročnost pokaže takrat, ko je potrebno začimbe dodajati “na žlico”.

Pestra paleta začimb

Paleta okusov začimb je ravno tako barvita in raznolika kot je barvita njihova embalaža. Začimbne mešanice vas popeljejo v svet sladkosnedov, zajamejo prave gurmane in ljubitelje mesa ter jedi z žara, poskrbijo za ljubitelje svetovno znanih začimb in na koncu pomagajo še pri pripravi FIT in vegetarijanskih jedilnikov.

Skozi BREZPLAČNE recepte se naučite ali najdete idejo za naslednje kosilo, večerjo ali malico v službi. Tisti dovolj pogumni pa lahko recept pošljejo, BAM ekipa pa poskrbi, da lahko po vašem receptu ustvarjajo še drugi. Na spletni strani tedensko čakajo tudi novosti ali gurmanski nasveti o uporabi začimbnih mešanic. 

Poskrbeli so tudi za promo kodo ZACIMBE10, ki vašo spletno košarico začinijo z 10% popustom.