Uporabno
3200 ogledov

Neprecenljivo darilo: Letos otroku podarite čisto pravega Božička!

Moj Božiček Moj Božiček
Ste razmišljali, da letos svojim otrokom podarite nekaj zares unikatnega in ne zgolj igrač? Letos mu podarite drugačno božični darilo.

Moj Božiček | Avtor: Moj Božiček Moj Božiček

Vsi starši si želimo, da bi otrok čim dlje verjel v dobre može, ki nas obdarujejo decembra, in da bi ta čarovnija trajala, kakor dolgo se le da. In le kaj bo njegovo vero v Božička utrdilo bolj kot videoposnetek, v katerem ga ta dobri mož nagovori po imenu in nekaj lepih besed nameni samo njemu?

1/16
Moj Božiček


Moj Božiček: Domiseln projekt, ki riše nasmehe na obraze otrok

Marko Ujc, gledališki igralec, režiser, lutkovni animator, glasovni interpret in trener veščin nastopanja, se je pred leti, skupaj z Žigo Novakom iz Orehovega gaja, domislil projekta presonaliziranih video nagovorov Božička. Iz tega je potem nastal Moj Božiček, pri katerem Marku Ujcu pomagata tudi Društvo GUD SOS in ekipa talentiranih posameznikov s področij igre, oblikovanja, postavljanja spletnih strani, pisanja besedil ter vodenja unikatnih projektov. Marko že skoraj 20 let vsak december hodi naokrog v vlogi dobrega moža (Božička, dedka Mraza in Miklavža), ki pa se je moderniziral in zdaj vaše otroke v okviru projekta Moj Božiček nagovarja kar prek personaliziranih videoposnetkov, ki jih otroci pogledajo na telefonu, računalniku ali televiziji.

Moj Božiček | Avtor: Moj Božiček Moj Božiček

Kako deluje?

Božičkov nagovor vašega otroka hitro in preprosto naročite prek spletne strani Mojbozicek.si. Najprej izpolnite kratek vprašalnik, s katerim dobremu možu pomagate, da bo video sporočilo vašemu nadobudnežu še bolj osebno in posebno. In to je pravzaprav vse, kajti za vse ostalo poskrbijo Božiček in njegovi škratje, ki nato personaliziran videoposnetek za vašega otroka dostavijo kar na vaš elektronski naslov.

Če pa ste morda večji ljubitelj dedka Mraza kot Božička, ni nobene težave. Pri naročilu preprosto izberite, da sporočilo za vašega otroka pripravi dedek Mraz. Pa še nekaj: če imate več otrok, ni treba, da vsak dobi svoje sporočilo, temveč lahko v videoposnetku dobri mož nagovori vse vaše otroke, a hkrati seveda vsakega posebej.

Moj Božiček | Avtor: Moj Božiček Moj Božiček
Moj Božiček | Avtor: Moj Božiček Moj Božiček

Nepopisno navdušenje otrok in staršev

Tisti, ki so se v preteklih letih odločili, da otroke obdarijo z malce drugačnim božičnim darilom, so povedali, da je bil odziv zares čudovit in da so bili otroci izjemno navdušeni. Nekaj komentarjev preberite v nadaljevanju:

Ne vem, kdo je bolj navdušen, midva ali najina otroka. Hvala, Božiček!

Video je bil nad vsemi pričakovanji ... v trenutku sem postala najljubša teta.

Kakšna dobra ideja! Komaj čakam, da video pokažem otrokoma.

Polepšajte decembrske večere s pravljicami dobrih mož

Druga stvar, ki bo prav tako razveselila vaše najmlajše in jim popestrila decembrske večere, pa so pravljice, ki jih pripovedujejo dobri možje. Najdete jih na YouTube kanalu Moj Božiček, kjer lahko izbirate med različnimi pravljicami.

Na omenjenem YouTube kanalu pa lahko prisluhnete tudi prav posebni skladbi, pod katero se je kot avtor besedila in glasbe podpisal Aleks Volasko, kot aranžer Rok Jurečič, izvaja pa jo Saša Lešnjek skupaj s pevkami iz svoje pevske šole in Aleksom Volaskom. Pesem, ki nosi naslov Glejte, že nekdo prihaja, vam bo hitro prišla v uho in bo dobrodošla popestritev decembrskih prazničnih druženj.