Uporabno
3367 ogledov

Nika Zorjan se z njim počuti kot 3-letna punčka. In to ji je všeč.

Huawei, Nika Zorjan Huawei
Niko Zorjan publika največkrat opiše kot energijsko bombico. Nasmejana prekmurka, ki bo kmalu pihnila 30 svečk na torti, v svojem mesecu, decembru, načrtuje izid nove pesmi, za katero pravi, da bo mogoče marsikoga presenetila.

Huawei pa je Niko presenetil s povsem novim telefonom Huawei Mate 50 Pro, katerega lastnosti so jo “sezule”. Nika, ki se je v zadnjem obdobju zelo poglobila vase, se je izjemno poglobila tudi v svoj novi telefon in nam izdala nekaj detajlov.

Nika, si sploh predstavljaš življenje brez mobilnega telefona?

Na žalost ne. V takšnem času oziroma svetu živimo, da telefon postal neka življenjska osnova. No vsaj meni se tako zdi. Na telefonu imaš resnično vse, računalnika sama niti ne potrebujem več.

Vemo, da si ljubiteljica Huawei telefonov, tvoj novi se imenuje Huawei Mate 50 Pro. Kaj te pri njem najbolj navdušuje?

Najbolj kamera! V mojem poslu vedno, ampak res vedno potrebujem dobre in kvalitetne fotografije in videe, zato me je na novem Huawei Mate 50 Pro absolutno najbolj navdušila kamera in pa barva telefona. 

Huawei, Nika Zorjan | Avtor: Huawei Huawei

Izberi si eno, samo eno aplikacijo, brez katere si ne moreš predstavljati svojega telefona?

Instagram. (Ne povejte drugim, ampak sem kar malo obsedena z njim.) 

Vemo, da imajo Huawei mobilni telefoni AppGallery trgovino. V katerih kategorijah si našla največ svojih aplikacij?

V kategoriji Social in Entertainment.

Verjamemo, da si svoj telefon preiskala do najmanjšega kotička, pa vendarle si omenila, da te vsi sprašujejo , kako se znajdeš brez Googla?

Največkrat se res naglas nasmejim ob tem vprašanju. Naj najprej kar vsem tule odgovorim, da Huaweievi telefoni, vključno z novim Mate 50 Pro, imajo dostop do Googla in tudi njegovih aplikacij. Do nekaterih lahko pridem prek trgovine z aplikacijami, AppGallery, ki me nato preusmeri na ustrezen vir, torej lokacijo, kjer lahko »snamem« aplikacijo, potem pa je tu še aplikacija Gspace prek katere pravzaprav lahko dostopam do trgovine Play in vseh aplikacij, ki so v njej. Seveda tudi Googlovih, kot so YouTube, Gmail, Chrome, Maps itd. In tudi guglam lahko brez težav. Bodisi v Chromeu bodisi v katerem drugem brskalniku. 

Huawei, Nika Zorjan | Avtor: Huawei Huawei

S svojimi sledilci deliš precej trenutkov iz zasebnega življenja. Kaj ti je nabolj pomembno pri fotoaparatu, ki ga ima tvoj mobilni telefon? Kakšna je bila tvoja reakcija, ko si izvedela, da ima Huawei Mate 50 Pro kamero Ultra Aperture, ki kot prva na svetu na področje mobilne fotografije prinaša 10-stopenjsko fizično nastavljivo zaslonko? Z njo so se fotografske zmogljivosti serije Mate dvignile na popolnoma novo raven.

Pri fotoaparatu mi je najbolj pomembno, da z njim naredim dobre slike. Nisem nek profesionalec (kar se fotografije in fotoaparatov tiče), ampak dejansko mi je pri telefonu bistvenega pomena dobra kamera, saj je nujno potrebna za to, kar delam. Uporabljam jo vsak dan in zato sem bila presrečna, ko sem izvedela, kakšen bo moj nov telefon in kako hudo kamero ima. 

Predpostavljamo, da si portretno fotografijo na Huawei Mate 50 Pro že dodobra izpilila. Kaj pa nočna fotografija, jo kaj preizkusiš? Verjetno ti je blizu tudi fotografija narave. Huawei Mate 50 Pro namreč navdušuje z makro in nočno fotografijo. Kakšna je tvoja izkušnja s tovrstnim fotografiranjem?

Vse sem že preizkusila. Ko dobim nov telefon se počutim kot 3 letna punčka - vse moram čimprej preizkusiti. A če moram res nekaj izpostaviti, bom izpostavila nočno fotografijo, saj dela res “woooow” fotografije. 

Prepričani smo, da te je dizajn Huawei Mate 50 Pro očaral. Imamo prav?

Ooo, jaaa! Obožujem barve in noroo navdušena sem bila, ko sem zagledala dizajn. Navdušeni so tudi vsi, ki me vidijo z njim, ne morejo si pomagati, da ga ne bi prijeli in navdušeno opazovali barvo*. 

Huawei, Nika Zorjan | Avtor: Huawei Huawei

Imaš polnilec stalno pri sebi?

Preventivno sem ga vedno imela v torbi, ampak s Huawei Mate 50 Pro sem prišla že do točke, ko ga brez težav čez dan pustim v avtu. Baterija zdrži zelo dolgo in tudi, če pridem do situacije, ko potrebujem napolniti baterijo, mi je najbolj všeč to, da se s SuperCharge polnilecem le-ta noro hitro napolni.

V soboto, 5. Novembra, med 10. in 12. uro vas vabimo na predstavitev novega flagship modela HUAWEI Mate 50 Pro, ki ga boste lahko preizkusili v živo. Na dogodku, ki bo potekal v Huawei Experience Store v ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark, se nam bodo pridružile tudi Ilka ŠtuhecNika Zorjan in Kaya Solo, vse že uporabnice Mate 50 Pro. Vabljeni!

 

P.S.: Lahko se boste tudi fotografirali z vsemi tremi z novim Mate 50 Pro.


*Nika ima v uporabi Huawei Mate 50 Pro v oranžni barvi, vendar le-ta ne bo na voljo na slovenskem tržišču. Bosta pa na voljo črna in srebrna barva.