Uporabno
3015 ogledov

Niso zastonj “penthouse” stanovanja dražja od ostalih

VELUX: Naj bo svetloba povsod
1/2
Žurnal24 main
Osvetlitev ponuja lahko takšno razkošje, kot ga občutimo v zimskem vrtu.

Mansarda je odličen prostor za dom. Niso zastonj “penthouse” stanovanja dražja od ostalih.

Zakaj so takšna stanovanja tako cenjena? Ker imajo stanovanja na vrhu največ zasebnosti in miru. To velja tako za notranjost, kot za morebitne balkonske površine ali terase, če jih primerjamo s spodnjimi etažami.

Najvišja stanovanja ponujajo najlepši razgled, s popolno razporeditvijo VELUX strešnih oken pa je tudi osvetlitev v takšnih stanovanjih daleč najboljša. Osvetlitev ponuja lahko takšno razkošje, kot ga občutimo v zimskem vrtu. In kako lepo je, ko zunaj dežuje, sneži, ali ko nas v jasni noči skozi strešno okno pozdravlja luna ...

Ne vem, kako občutite vi, jaz sem rada v bližini zvezd in sonca. Rada se dotikam oblakov in poslušam škrebet dežja. In svoje prijatelje najraje povabim v svojo sanjsko sobo.

In tukaj je moj dom, kjer se radi družimo. Prijatelji vedno znova izberejo naš dom za silvestrovanja. Tako bo tudi letos. Če bomo imeli srečo, bomo lahko na toplem in hkrati pod snežnim metežem, varovani z Velux okni.

Anja V.

Je pozimi mrzlo in poleti vroče?

Strešna okna omogočijo prijetno naravno svetlobo in svež zrak, da je življenjski ritem čimbolj v sožitju z naravo. Strešna okna lahko dodatno nadgradite s senčili za zaščito pred vremenskimi pojavi, avtomatiziranim upravljanjem in avtomatskim prezračevanjem.

Vsak košček neba in vremenskih pojavov, ki jih lahko vnesemo v svoj dom, izboljša naše počutje, nas osvobodi in nam omogoči, da se počutimo povezane.

Ste že slišali za prijateljstvo VELUX?

To je prav posebno prijateljstvo, ki je trdno, varno, zanesljivo, prijetno.

“Prijateljstvo je največje in najdragocenejše darilo, je smisel vseh daril,
ki si jih ljudje dajejo drug drugemu. Če je tvoje darilo znak prijateljstva,
ga boš morda zavil v živobarven papir in povezal s pisanimi trakovi.
Prijateljstvo pa izpusti na prostost, kot metulja, ki z lahkotnimi krili
leta od srca do srca. Če zapreš metulja v škatlico, ne bo več mogel letati.
Če prijateljstvo zaviješ v papir, se bo zadušilo. Prijateljstvo je svobodno, spontano in brez skritih nagibov. /…/”

Phil Bosmans

Velux strešna okna  | Avtor: Velux Velux

Druženje – povabimo prijatelje v svoj mansardni dom

Vsi naši domovi bi morali biti narejeni tako, da bi ustrezali spremembam v našem vsakodnevnem življenju. To pomeni, da bi moral vsak prostor zagotavljati spodbujajoče vzdušje, funkcionalnost, prilagodljivost …

VELUX Slovenija je podjetje, ki ga vodi strast do dnevne svetlobe, svežega zraka in boljših bivalnih okolij. Je del mednarodne skupine

VELUX s prodajnimi in proizvodnimi dejavnostmi v več kot 35 državah in že več kot 75 let ustvarja boljša bivalna okolja za ljudi po vsem svetu.

Želimo vam, da bi našli svoj način, da si uredite takšen dom.