Uporabno
33 ogledov

Norost ob noči čarovnic Dedoles je TU!

Dedoles Dedoles
Nekateri jo obožujejo, drugi sovražijo. Govorimo o noči čarovnic – tradiciji, ki je našla pot v številne države. Praznovanja, ki se odvijajo 31. oktobra, so postala izjemno priljubljena tudi na našem območju. Če pogledamo koledar, lahko opazimo, da je čas za izrezovanje buč, duhove, kostume in strašljive dekoracije tik za vogalom. Ali ti v garderobi manjka kos z motivom noči čarovnic? Potem si na pravem mestu.

 31. oktober je povezan z najbolj norimi zabavami za noč čarovnic, ki so priljubljene med ljudmi vseh starosti. Obvezni kosi za noč čarovnic so strašljivi kostumi in dih jemajoči dodatki. Ne čakaj do zadnje minute in izberi svoje strašljive kose že danes.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Najbolj strašljive nadkolenke

Izpopolni svoj videz za noč čarovnic s skrivnostnimi netopirji ali mačkami na svojih nadkolenkah in dokončno premagaj hladno vreme. Mehek bombaž bo poskrbel za udobje tudi na hladne jesenske dni. Ni treba, da tvoje obleke ali krila samevajo v omari. Privošči si udobje in uživaj v svojih oblinah, kamor koli greš.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Norost z bučami

 Kaj bi bila noč čarovnic brez izrezljanih buč? Legenda pravi, da ta običaj odganja duše umrlih, ki zatavajo v naš svet. Buče so se znašle tudi na naših klasičnih in kratkih nogavicah. Preseneti svoje najbližje in prijatelje z darilno škatlo, v kateri se skrivata dva para strašljivih nogavic. So ti bolj všeč motivi z duhovi in pošastmi ali prisegaš na klasiko z bučami?

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Strašljivo spodnje perilo

Vrni se k osnovam in sestavi svoj strašljivi komplet spodnjega perila Dedoles. Damam bo zagotovo všeč vražje udoben modrček in usklajene hlačke iz najmehkejšega bombaža. Oba izdelka sta primerna tudi za občutljivo kožo. Za bolj zahtevne smo pripravili ženske široke boksarice, ki so popolne za večerno gledanje grozljivk ali poležavanje v postelji. Gospodje lahko uživajo v celodnevnem udobju z mehkimi moškimi boksaricami. Izbiraš lahko med številnimi zabavnimi motivi in se oblečeš usklajeno od glave do pet.

Več originalnih izdelkov lahko najdeš na www.dedoles.si.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles