Uporabno
2480 ogledov

Nova generacija Cedevite prinaša izboljšan občutek uživanja v priljubljeni osvežitvi

Cedevita cedevita
Med priljubljenostjo, kit raja že 50 let, se je Cedevita odlikovala kot inovator na področju embalaže, kjer je uvedla številne novosti, ki so potrošnike navduševale iz leta v leto.

S sledenjem trendom v industriji, strogim ekološkim zahtevam in s posluhom za potrebe potrošnikov so strokovnjaki Cedevite intenzivno sodelovali pri razvoju inovativne rešitve za uporabo pijače med gibanjem, kar je v zadnjem času mogoče videti tudi na prodajnih policah!

Novi unikatni mehanizem odpiranja: odstrani, pritisni, pretresi

Potreba po dodatnem izpopolnjevanju steklenice je všteta v njeno posodobitev, izboljšavo celotnega videza, pa tudi bolj praktične embalaže. Nova embalaža tvoje priljubljene Cedevite se lahko pohvali z unikatnim mehanizmom odpiranja, ki z odstranitvijo zaščitnega traku in s pritiskom pokrovčka navzdol omogoča aktivacijo izdelka in ponuja popolno funkcionalnost 9 vitaminov v sveže pripravljenem izdelku. Vsak segment izdelka je skrbno zasnovan tako, da potrošnikom olajša uporabo, ne glede na to, kje se nahajajo.

tek | Avtor: Pixabay Pixabay

Zmanjšana količina odpadne embalaže za 180 ton

Cedevita je s to novo embalažo naredila velik korak k varovanju okolja in razvoju trajnostnih in okolju prijaznih rešitev. Tako bo nova embalaža Cedevite zmanjšala količino odpadne embalaže za 180 ton, ogljični odtis pa se bo na letni ravni zmanjšal za 269 ton emisije CO2.