Uporabno
1124 ogledov

Nova KBM tudi letos na Festivalu Lent poskrbela za izviren poletni večer

Nova KBM Nova KBM
Festival Lent je letos z odličnimi predstavami, koncerti in drugimi dogodki prinesel veselje številnim obiskovalcem od blizu in daleč.

V Novi KBM so ponosni na partnerstvo s festivalom, ki s tisočerimi možnostmi za povezovanje in mreženje navdihuje tako njihove stranke kot zaposlene.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

Tokrat so njihove poslovne partnerje, zaradi znanih razmer sicer v manjšem številu kot prejšnja leta, povabili k druženju ob koncertu Big Foot Mama pod čarobnimi arkadami na Rotovškem trgu. Zbrane goste je pozdravil predsednik uprave John Denhof in med drugim poudaril, da je banka zvesta festivalu že od začetka samostojnosti Slovenije. S sodelovanjem banka izkazuje svojo družbeno odgovornost, hkrati pa je festival odlična poslovna priložnost in mesto, kjer se banka lahko svojim strankam še bolj približa.

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM

Rockovsko obarvan večer je bil eden od glasbenih vrhuncev festivala, bančniki, pa so ga kot odlični gostitelji še obogatili z izvirno vinsko – kulinarično zgodbo v okviru sodelovanje z JRE Slovenija, združenjem vrhunskih chefov in restavracij.

Skozi izviren program je goste popeljala Polona Požgan, predstavili sta se vinski zgodbi Vinska klet Šuklje in Guerila wines, okuse večera pa je pričaral slovenski kulinarični divjak, chef Marko Pavčnik iz PAVUS - Grad Tabor Laško. Prijeten poletni večer v odlični družbi poslovnežev, ki sta se jim pridružila tudi mariborski župan Saša Arsenovič in direktor festivala Vladimir Rukavina – Gogo, se je zaključil z obljubo, da bomo lentali tudi v 2022!

Nova KBM | Avtor: Nova KBM Nova KBM